Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини «адават се три сериала от вселената на Д»гра на троновеУ

«адават се три сериала от вселената на Д»гра на троновеУ
Cinefish.bg

“в новини
«адават се три сериала от вселената на Д»гра на троновеУ

06.05.2019, 11:24  |   ¬ид€на: 1767  |   синефиш.бг  |   “¬
ћакар че кра€т на оригинални€ сериал наближава, това съвсем не означава, че сагата по бестселърите на ƒжордж –. –. ћартин ще слезе от малки€ екран. —ами€т автор потвърди, че общо три сериала от вселената на „»гра на тронове“ можем да очакваме скоро.

ћартин публикува пост в сво€ блог, в който съобщава, че работата по три нови сериала „напредва обещаващо“.
„—нимките на първи€ сериал, който може би ще се казва „The Long Night“, ще започнат по-късно тази година. ƒругите две шоута са все още на фаза сценарий, но вече са почти завършени“, написа автора на сагата „ѕесен за огън и лед“.

 «адават се три сериала от вселената на Д»гра на троновеУакто вече съобщихме, главната рол€ в предистори€та на „»гра на тронове“ ще изпълн€ва Ќаоми ”отс, а сценари€т е дело на ƒжейн √олдман и сами€ ћартин. HBO от известно време опитваше да разработи н€колко проекта за продължение или предистори€ на сериала феномен и в крайна сметка избра този, чието заглавие €вно ще бъде „The Long Night“.

¬се още не знаем никакви подробности за сюжета на нови€ сериал. ясно е само, че в него н€ма да видим никой от познатите герои и актьори от „»гра на тронове“. ¬се пак действието ще се развива хил€ди години преди добре познатите ни събити€ и ще ни запознае с ужас€ващи тайни в истори€та на ¬естерос и с истински€ произход на белите бродници.

ясно е, че HBO н€ма да се откаже толкова лесно от златната мина, наречена „»гра на тронове“. ¬се пак последни€т сезон на сериала счупи н€колко рекорда още с излъчването на първи€ си епизод. ќчакваме скоро да научим повече подробности за другите два сериала.

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg