Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Задават се два различни проекта за „Матрицата“

Задават се два различни проекта за „Матрицата“
Cinefish.bg

Филми
Задават се два различни проекта за „Матрицата“

07.10.2019, 12:46  |   Видяна: 997  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
 Задават се два различни проекта за „Матрицата“Новината, че ще видим нов филм от култовата поредица „Матрицата“, предизвика очаквания огромен интерес преди няколко месеца. Но всъщност ни предстои да видим два различни филма, подготвяни от различни екипи. Разяснението дойде от сценариста Зак Пен („Играч първи, приготви се“).

Той от години се опитва да разработи своя идея, свързана с познатата ни алтернативна вселена. За момента знаем, че тя няма да е римейк на оригиналния филм, нито ще поставя ново начало на поредицата.

 Задават се два различни проекта за „Матрицата“„След обявяването на новината през август всички не спират да ме питат, затова искам да поясня. Има два различни проекта за „Матрицата“, разработвани от „Уорнър“. Действието в моя сценарий се развива много преди познатите ни събития от първата „Матрица“. Лана Уашовски ще режисира продължение, по което аз не съм работил, но нямам търпение да гледам. И двата проекта са съвсем различни, но общото е, че няма да рестартират всичко отначало“, споделя Пен.

 Задават се два различни проекта за „Матрицата“Той не разкрива много за своя проект, но е известно, че целта му е да разшири вселената на „Матрицата“. Надяваме се скоро да научим повече за този толкова секретен филм.

Що се касае до „Матрицата 4“, в него отново ще се завърнат Киану Рийвс и Кари-Ан Мос в култовите си роли на Нео и Тринити, а Лана Уашовски ще е режисьор и един от сценаристите. Не знаем кога точно ще се развива действието в бъдещия хит, но наскоро бе обявено, че от екипа провеждат кастинг за актьор, който да играе младия Нео. Според някои източници ще видим и младия Морфей.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg