Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Задава се римейк на „Туистър“

Задава се римейк на „Туистър“
Cinefish.bg

Филми
Задава се римейк на „Туистър“

26.06.2020, 00:26  |   Видяна: 579  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Предстои ни да видим нова версия на един от най-големите хитове на 90-те. „Туистър“ се превърна в поредния касов рекордьор на режисьора Ян Де Бонт, набрал скорост в Холивуд със „Скорост“, сред сценаристите е Майкъл Крайтън, а продуцент е Стивън Спилбърг. С такива имена успехът изглежда повече от логичен. Филмът оправдава очакванията, а визуалните му ефекти впечатляват и днес.

 Задава се римейк на „Туистър“

Задава се римейк на „Туистър“Но тези ефекти със сигурност ще са още по-изпипани до съвършенство в подготвяния от Universal римейк. Като начало студиото си е избрало режисьор на този проект – създателят на „Забвение“ и „Топ Гън: МаверикДжоузеф Косински.

Оригиналният филм от 1996 г. разказва за група учени-метеоролози, които са по следите на опустошително торнадо. Те искат да използват своето последно изобретение, за да могат да предвиждат бъдещи подобни бедствия. Хелън Хънт и Бил Пакстън са в главните роли, но още по-впечатляващи са второстепенните персонажи на Кари Елуис, Алън Рък, покойния Филип Сиймур Хофман и Тод Фийлд, прочул се впоследствие като режисьор на „В спалнята“ и „Малки деца“.

Покрай това, че Косински работи по последните си два филма с Том Круз, вече се заговори, че актьорът, който е пристрастен към невъзможните мисии, може да е фаворит за главната роля в новата версия на „Туистър“. Все пак той обича да бяга от какво ли не на екрана, така че в това отношение се вписва перфектно в този проект.

Все още не е ясно кога ще е премиерата на филма. В момента Universal издирват подходящ сценарист.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg