Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Задава се нов „Писък”

Задава се нов „Писък”
Cinefish.bg

Филми
Задава се нов „Писък”

08.11.2019, 12:07  |   Видяна: 984  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
От доста време се говори за подновяване на една от най-популярните хорър поредици. След години спекулации вече официално е обявено, че се подготвя нов „Писък”. За момента не е ясно дали това ще бъде пета част или ново начало на поредицата.

Измина почти десетилетие от премиерата на „Писък 4”, последният филм от за маскирания убиец, чиято мишена са тийнейджър ите от малко градче. Големият въпрос е дали всичко ще бъде същото след смъртта на оригиналния създател и едно от най-големите имена в хорър жанра Уес Крейвън.

Задава се нов „Писък”

Spyglass Media Group са се преборили за правата върху „Писък”. Сделката стана факт в началото на тази година, като за успеха й допринесе фалитът на Харви Уайнстийн. Именно неговата компания Dimension Films продуцира всички четири филма дотук, спечелили общо 603 милиона долара.

Новият проект е в съвсем начална фаза, но е ясно, че оригиналният сценарист Кевин Уилямсън няма да е замесен. Това означава, че творческият екип ще е изцяло подменен, но се надяваме да е на същата висота.

Ще е интересно да видим и дали звездата Нев Кембъл ще се завърне отново в поредицата. Тя бе определена за новата хорър кралица след премиерата на първия филм през 1996 г.

Задава се нов „Писък”
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg