Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Задава се мюзикъл за Андерсен с Ансел Елгорт

Задава се мюзикъл за Андерсен с Ансел Елгорт
Задава се мюзикъл за Андерсен с Ансел Елгорт
Cinefish.bg

Филми
Задава се мюзикъл за Андерсен с Ансел Елгорт

01.03.2018, 09:13  |   Видяна: 7395  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
След сензационния успех на „Най-великият шоумен“, „Фокс“ са готови за нов мюзикъл. Студиото планира филм за Ханс Кристиан Андерсен и май са избрали изпълнител на главната роля – звездата от „Зад волана“ Ансел Елгорт.

Песните в новия мюзикъл са дело на прочутия композитор и текстописец Стивън Шварц („Wicked”), а сценаристът на „Мери Попинс се завръща“ Дейвид Магии е автор на сценария. Продуценти ще са създателите на „Чикаго“ Крейг Задан и Нийл Мерън. Припомняме, че всъщност това бе последният мюзикъл, спечелил „Оскар“ за най-добър филм.

В новия мюзикъл авторът на „Малката русалка“ ще попадне в плен на един въображаем свят, в който ще се срещне с някои от прочутите си герои, докато се опитва да се върне към реалността. Надеждите са филмът да постави начало на нова поредица, а и да бъде пренесен на Бродуей.

Шварц и Магии обиколили няколко филмови студиа и разказали подробно историята, а и изпълнили някои от песните под акомпанимента на пиано. „Фокс“ харесали най-много идеята и ще се опитат да се възползват максимално от повишения интерес към мюзикълите след най-горещия си хит, който тази неделя почти сигурно ще триумфира с „Оскар“ в категорията за най-добра песен („This is Me”). А и ролята ще пасне чудесно на Елгорт, който доказа, че умее да прави добър подбор на песни в „Зад волана“. 

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg