Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Задава се филм за Отровната Айви

Задава се филм за Отровната Айви
Задава се филм за Отровната Айви
Cinefish.bg

Филми
Задава се филм за Отровната Айви

10.10.2019, 08:45  |   Видяна: 896  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Жокера“ предизвика доста полемики заради това, че донякъде оправдава насилието, но пък се очертава като един от хитовете на годината. Всеки ден филмът на Тод Филипс продължава да покорява нови и нови рекорди и „Уорнър“ са повече от доволни от това. Все по-упорито се говори, че Хоакин Финикс може да се завърне в евентуално продължение, но по-важно е как успехът на филма ще се отрази на бъдещите планове на студиото.

Успехът на Жокера с Хоакин Финикс

А те са съвсем прости: да се правят още филми за супер злодеи, не за супер герои. А следваща в списъка е Отровната Айви. Както вече съобщихме, в момента се разработват няколко проекта, в които ще се вихрят добре познатите ни злодеи на DC. Те всъщност няма да имат за основа комиксите, точно както и „Жокера“, като в главните роли ще видим различни актьори и актриси.

Подготвят се филми за м-р Фрийз и Двуликия, но също и за друг враг на Батман – изкусителната Айви, която раздава смъртоносни целувки. Явно обаче няма да видим само враговете на защитника на Готъм Сити в акция. Вече съобщихме, че един от проектите ще разкаже историята на Лекс Лутър, вечният противник на Супермен.

ОТровната Айви със собствен филм

Идеята за филм за Отровната Айви бе споделена през лятото, като според първоначалната информация в ролята ще бъде чернокожа актриса. Моментално започнаха спекулации коя звезда ще видим в ролята, като повечето коментари бяха свързани с името на Риана. Самата певица впоследствие обяви, че е готова да играе Айви. Дали тя ще бъде заместничката на Ума Търман, изпълнила ролята в един от големите провали на 90-те – „Батман и Робин“?

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg