Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Забавя се работата по продължението на „Призови ме с твоето име“

Забавя се работата по продължението на „Призови ме с твоето име“
Коронавирусът забави работата по продължението на „Призови ме с твоето име“
Cinefish.bg

Теми
Забавя се работата по продължението на „Призови ме с твоето име“

03.04.2020, 01:28  |   Видяна: 843  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Отдавна се говори за продължение на отличената с „Оскар“ любовна драма. Звездите в „Призови ме с твоето име“ признаха, че се подготвя продължение на историята на Елио и Оливър. Получихме такова потвърждение и от сценариста Джеймс Айвъри, а и от режисьора Лука Гуаданино, който наскоро сподели, че вече има идея кои актьори да покани в него. Но плановете му се провалят от разразилата се епидемия с коронавируса.

Призови ме с твоето име ще се снима след коронавирусната епидемия

Трябваше да летя до Америка, за да се среща с писател, който обожавам, но чието име няма да спомена, за да обсъдим идеите за продължение. За съжаление всичко пропадна, заради епидемията. Разбира се, за мен ще е удоволствие да работя отново с Тимъти Шаламе, Арми Хамър, Майкъл Щурбърг, Естер Гарел и останалите актьори, които със сигурност ще видим в новия филм“, казва в скорошно интервю Гуаданино.

кой ще участва в Призови ме с твоето име 2?

Скоро ще се навършат три години от премиерата на филма, предизвикал истинска сензация и превърнал в звезда младия Шаламей. След огромния му успех се заговори за продължение на „Призови ме с твоето име“ и явно Гуаданино не се е отказал от него, макар че междувременно засне доста противоречиво приетия римейк на „Суспириа“.

Сусперия на Гуаданино от 2018

През миналата година авторът на романа Андре Асиман публикува очакваното с голям интерес негово продължение „Намери ме“. Не знаем каква част от него ще бъде използвана за новия филм, но след като книгата вече е факт, Гуаданино и екипът му ще имат основа, на която да стъпят за своето продължение. Надяваме се и неговата среща с мистериозния писател да се осъществи скоро и това да постави официален старт на работата по „Призови ме с твоето име 2“.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg