Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми ЗАЛА LUXE: A RealD Experience отвори врати в Кино Арена Мол Варна

ЗАЛА LUXE: A RealD Experience отвори врати в Кино Арена Мол Варна
ЗАЛА LUXE: A RealD Experience отвори врати в Кино Арена Мол Варна
Cinefish.bg

Теми
ЗАЛА LUXE: A RealD Experience отвори врати в Кино Арена Мол Варна

18.03.2016, 15:24  |   Видяна: 1233  |   Press Release  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Първите зрители гледаха „Кунг Фу Панда 3“

Варна, 18 март 2016г. С премиерата на очаквания хит за малки и големи, „Кунг Фу Панда 3“ снощи отвори врати модерната зала LUXE: A RealD Experience  в Кино Арена Мол Варна. Гостите с изумление и удоволствие се насладиха на високото качество на картина и звук в комфортната обстановка.


ЗАЛА LUXE: A RealD Experience отвори врати в Кино Арена Мол Варна“LUXE: A RealD Experience” е високо технологичнен киноформат, представян от RealD с цел да обедини под един бранд най-добрите технически качества на екзибиционния бизнес и да се превърне в синоним за най-доброто киноизживяване.

Пръв към гостите се обърна господин Стефан Минчев, собственик на киноверигата, който представи нововъведенията в залата: огромния екран, пространствения Dolby Atmos звук и удобните кожени кресла.
Специално за събитието във  Варна пристигна Крис Конет, мениджър развитие на пазара в компанията за дигитални кинотехнологии, Christie Viv Audio. „Кино Арена са едни от първите в Европа, които внедряват LUXE формата и смея да твърдя, че залата в Мол Варна като изпълнение надминава световните стандарти“. 
Събитието уважи госпожа Адина Уелш, Изпълнителен директор на Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл България и Изпълнителен директор на Мол Варна. „Няма по-приятно забавление от филми и пуканки в такава изключителна зала, каквато не съм виждала досега“ , сподели тя.  А кметът на район Младост във Варна, господин Христов Христов, покани жителите на цяла Варна да станат част от световното киносъбитие – Кино Арена Мол Варна LUXE: A RealD Experience.
За гарантиране на най-качественото киноизживяване, LUXE залата отговаря на специални технически изисквания, като: използване на RealD 3D - най-ярката прожекционна 3D технология; голям екран от стена до стена; пространствен Dolby Atmos звук; специално проектиран амфитеатър за идеална видимост към екрана от всяко място в залата.

Откриване нова зала АренаОт днес зрителите могат да се насладят на дългоочакваната анимация Кунг Фу Панда 3 в новата LUXE зала. Също от днес в Кино Арена Мол Варна стартират и прожекциите в съвсем новата PREMIUM зала - концепция на киноверигата и оборудвана с кинотехнологии от най-висок клас. Проектът е реализиран с подкрепата на финансиращата банка Сосиете Женерал Експресбанк и Регионален фонд за градско развитие.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg