Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Йовка ражда наследник, Рангел става гробар тази сряда в „Столичани в повече”

Йовка ражда наследник, Рангел става гробар тази сряда в „Столичани в повече”
Най-после Йовка и Спас стават родители, но още преди самото раждане с цената на всичко, Спас ще се опита да накара съпругата си Йовка да роди точно в полунощ.
Cinefish.bg

Тв новини
Йовка ражда наследник, Рангел става гробар тази сряда в „Столичани в повече”

19.03.2013, 12:49  |   Видяна: 1998  |   Press Release  |   ТВ
В следващия епизод на „Столичани в повече” семейство Лютови ще се увеличи с още един член. Най-после Йовка и Спас стават родители, но още преди самото раждане с цената на всичко, Спас ще се опита да накара съпругата си Йовка да роди точно в полунощ, за да спечели новороденото му дете парична наградата от фирма за памперси.

Проблемите обаче не свършват дотук – след раждането на детето, всеки член от семейство Лютови ще предяви претенции към името на момченцето.


Изборът ще се окаже изключително труден и ще доведе до дразги между Йовка и властната й свекърва – Славка.

Ще достигнат ли до консенсус двете жени и как в крайна сметка ще се казва наследникът на Спас, зрителите на bTV ще разберат на 13 март от 21.00 часа.

При семействата Чеканови и Цекови обстоятелствата също не се стичат благоприятно.

След безславния край на кариерата си, Рангел е принуден да приеме последното предложение за работа от бюрото по труда – да стане гробар. Зоя от своя страна ще продължи да манипулира Пацо посредством болестта си и ще започне да го изнудва както за пари, така и да прекрати връзката си с Гълъбина.

Лошият късмет на отец Григорий не го напуска и този епизод.

В стремежа си да съхранява по-добре парите си, той зашива голяма сума в расото си. Дали това място ще се окаже подходящо, зрителите на bTV ще разберат в сряда от 21.00 часа.

Най-нетърпеливите фенове на сериала „Столичани в повече” могат да видят епизодите седем дни преди ефирното им излъчване на voyo.bg. За всички нови абонати порталът предлага да тестват услугата безплатно за 7 дни още сега.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg