Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Вторият сезон на „Всяка неделя“ в Нова

Вторият сезон на „Всяка неделя“ в Нова
Всяка неделя – неделя, 15 септември, от 16.00 ч. по Нова ТВ
Cinefish.bg

Тв новини
Вторият сезон на „Всяка неделя“ в Нова

13.09.2013, 12:53  |   Видяна: 1209  |   Press Release  |   ТВ

Вече тридесет и пет години „Всяка неделя“ е емблема за телевизионна публицистика и все още остава най-популярната програма в историята на българската телевизия.

През всичките години на съществуването си тя е територия на свободното слово и новаторските експерименти. В годините на тоталитаризма програмата е най-яркият социален отдушник на телевизионната публика. Наричана е „Следобедната църква на българския народ“.Спирана е на няколко пъти от тоталитарната власт. Нейният водещ Кеворк Кеворкян продължава да е пример за поколения журналисти.

Във „Всяка неделя“ са гостували десетки истински световни знаменитости от най-висок ранг. Разговорите с повечето от тях са осъществени с директни телевизионни мостове от всички краища на света. По този начин, през годините „Всяка неделя“ превърна света в едно малко село. В тази програма винаги са се чували въпросите, които не всеки се осмелява да зададе, и отговорите, които всеки иска да чуе. Завръщането на „Всяка неделя“ в ефира след осемгодишна пауза безспорно бе най-голямата медийна новина в България за 2012г.

Вторият сезон на знаменитата програма стартира на 15 септември от 16 часа. В една среда на агресивна войнственост и примитивно любопитство и днес „Всяка неделя“ си остава оазис на разумното, премерено слово. Независимо, че има немалко имитатори, тя продължава да е предана на своите десетилетни ценности. Затова и днес „Всяка неделя“ упорито следва своя девиз: „Ние сме били това, което сме били. Другите да се променят!“

Всяка неделя – неделя, 15 септември, от 16.00 ч. по Нова ТВ


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg