Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Всичко за филма "The Expendables: Непобедимите"

Всичко за филма The Expendables: Непобедимите
Сталоун: Аз съм много, много доволен от филма
Cinefish.bg

Филми
Всичко за филма "The Expendables: Непобедимите"

18.08.2010, 15:15  |   Видяна: 13013  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

"The Expendables: Непобедимите" е як екшън трилър за група наемници, наети да се инфилтрират в южноамериканска държава  и да свалят безмилостния й диктатор. След започването на мисията, мъжете осъзнават, че нещата  не са точно такива каквито изглеждат и са хванати в опасна мрежа от измама и предателство. След като мисията  е осуетена и животът на невинни е в опасност, мъжете се борят с още по-голямо предизвикателство, което  заплашва да унищожи тази група братя по оръжие.

Барни Рос (Силвестър Сталоун) е човек, който няма какво да губи. Безстрашен и без емоции, той е лидерът, мъдрецът и стратегът на тази тясно сплотена група мъже, които живеят на ръба. Привързан е единствено към  своя пикап, хидроплана си и екипа си от лоялни съвременни воини. Той е истински циник, който описва това,  което прави като „премахване на тези лекета, до които е трудно да се добереш”. Екипът му се състои от Лий Кристмас (Джейсън Стейтъм) бивш член на САС (английските специални части) и експерт с всичко, което  има острие; Ин Янг (Джет Ли) – майстор в близкия бой; Хейл Сизър (Тери Крюз), който познава Барни от  10 години и е специалист по дългоцевните оръжия; Тол Роуд (Ранди Кутюр) – опитен експерт по експлозивите  и считан за мозъка на групата; и Гунар Дженсън (Долф Лундгрен) – воин ветеран и отличен снайперист,  който се бори със своите собствени демони.

The Expendables: Непобедимите Тери Крюз Силвестър Сталоун

Когато тайнственият Чърч (Брус Уилис) предлага на Барни работа, която никой друг не би приел, Барни и  екипът му непобедими воини тръгват на мисия, която изглежда рутинна: да се свали генерал Гарза (Дейвид Заяс)  – жестокият диктатор на малката островна държава Вилена, и да се прекратят годините на смърт и унищожение  за населението й. При разузнавателна мисия във Вилена, Барни и Кристмас се сращат с контакта си Сандра  (Гизел Итие) – местен борец за свобода с мрачна тайна. Те също така откриват кой е и истинският им враг: корумпираният бивш оперативен служител на ЦРУ Джеймс Монро (Ерик Робъртс) и неговият главорез Пейн  (Стийв Остин). Когато нещата много се объркват, Барни и Кристмас са принудени да изоставят Сандра,  като на практика й подписват смъртната присъда. Преследван от мисълта за провала си, Барни убеждава  екипа си да се върнат във Вилена за да спасят заложницата и да довършат работата, която са започнали. И навярно да спасят една душа – неговата ...

The Expendables: Непобедимите Брус Уилис

Когато Силвестър Сталоун започва да пише сценария (той пише на ръка, като не ползва нито машинописна машина  нито компютър), той си представя "The Expendables: Непобедимите" като изпълнен с напрежение екшън филм, който е едновременно  и съвременен и остър; сюжет с тема, на която зрителите биха откликнали. "Исках отново да изпитам едно определено чувство, определен вид правене на филм, определен вид манталитет", обяснява Сталоун. "История  за хора, които са извън синхрон със света, но са изживели живота си като са се придържали към определен код. Те нямат семейства, личният им живот е катастрофа - всичко, което имат, са един друг. Исках да дам на зрителите да погледнат в сърцата на тези мъже." За вдъхновение, Сталоун използва екшън филмите от старата школа като Мръсната дузина и Кучетата на войната. Филми, където мъжете са мъже, битката е лице в лице и историята е  достоверна.

"Екшънът е вторичен за Слай," обяснява Кевин Кинг - дългогодишният продуцент и доверено лице на Сталоун. "За него сценарият трябва да има сърце и история. Това са двете основни неща, на които ме е научил. Ако нямаш сърце, нямаш история, което означава, че нямаш филм. За Слай въпросът не е само да се взриви нещо", допълва той. И докато екшънът във филм на Сталоун може да достигне критичната точка, в "The Expendables: Непобедимите" историята е над всичко. През следващите няколко месеца, докато Слай продължава да изглажда историята, той продължава да се връща към темата за изкуплението и необходимостта да се разкрие емоционалната сърцевина на всеки персонаж.

The Expendables: Непобедимите Силвестър Сталоун Мики Рурк

Той иска да проучи патоса да се живее на ръба на пропастта като оголи техните страхове и слабости. Но Сталоун също така осъзнава, че като сценарист и режисьор той навлиза в непроучена територия с този сценарий. Той няма познат образ като персонажа на "Рамбо" или "Роки", за да се облегне на него, поради това митологията на "The Expendables: Непобедимите" е трябвало да се изгражда от точка нула. Той също така пише за сборен състав, който рядко е бил запечатван на филмова лента. На всичкото отгоре, ролята му на Барни Рос е истинско предизвикателство и физически и емоционално.

The Expendables: Непобедимите Силвестър Сталоун

Продуцентът Ави  Лърнър вижда заснемането на "The Expendables: Непобедимите" като още едно страхотно предизвикателство в една кариера, определена от тях. "Слай поема рискове и той винаги е бил такъв", казва Лърнър. "Първият Роки бе риск за него. Така бе и с първия "Рамбо". А сега, за да създаде нов персонаж, за да влезе във физическото състояние, в което е, да режисира и да се занимава с този чудесен актьорски състав и трудни места за снимки: те всички са рискове. Кариерата му е пълна с поемане на рискове и това е, което го прави такава икона - той не се страхува."

До момента, в който Сталоун има на разположение сценарий, по който може да се снима и от който той е доволен, той е написал над 100 проекта, напълно е преработил посоката на филма и или е махнал или драстично е преработил основни персонажи. През целия процес на писане, Сталоун има предвид Джет Ли и Джейсън Стейтъм за ролите на Янг и Кристмас. Той не е работил с никого от тях, но е фен на тяхната работа и знае какво могат те. За Слай, да се има иконата на бойните изкуства Джет Ли във филма не е изисквало напрегнато мислене. Без даже да се срещне със Сталоун лично, Ли подписва да играе Ин Янг в "The Expendables: Непобедимите" - американец от виетнамски произход, който се опитва да изживее изкривена версия на Американската мечта.

Опитен боец в близкия бой, който би прелетял през въздуха в атака, преди опонентите му да се разбрали какво ги е ударило, Ли играе Янг с тиха напрегнатост. "Моят персонаж е много праволинеен, много прост", казва Ли. "Той постоянно мисли как да направи пари, за да може да има истински живот с истинско семейство. Той има мечта."

The Expendables: Непобедимите Силвестър Сталоун Долф Лунгрен

У Стейтъм, самият той международна екшън звезда, Сталоун вижда необуздан потенциал. "Бе малко рисково да се наеме Стейтъм," признава  Сталоун, "тъй като никога не се знае дали химията ще сработи. Той идва от напълно различна от моята култура и той определено е много по-млад. Между нас казано, аз видях една страна у него, която не е хваната на филм и аз исках да използвам това за да разширя неговия персонаж. Исках той да има чувство за оптимизъм." Даже въпреки,  че Кристмас е съвършено владееща ножа машина за убийства, сърцето му е открито и се бори, когато  връзката му с неговата приятелка Лейси, изиграна от Каризма Карпентър, изчезва бурно. "Наистина ми хареса концепцията за тези обикновени момчета, с всички тези несигурности и техни собствени проблеми." посочва Стейтъм, "и в същото време когато те са поставени в тези ситуации, те трябва да бъдат концентрирани и да сритват задници, както те казват."

The Expendables: Непобедимите Ерик Робъртс

От този момент кастингът приема доста свободна форма, тъй като Сталоун търси интересни и уникални личности с уникални таланти.

С носителите на "Оскар" Форест Уитакър и сър Бен Кингсли е било говорено за ключови роли, но с развитието на историята и персонажите, които вече са имали свой собствен живот, са направени промени. В един момент е обмислян рапърът Къртис „50 цента" Джаксън, докато Сталоун не се разтревожва, че може би отива прекалено далеч в грешната посока и отново сменя курса. В крайна сметка Ерик Робъртс и Тери Крюз печелят ролите.

Крюз, известен най-вече с комедийните си роли в киното и телевизията, ясно си спомня деня, когато е получил обаждането, че Силвестър Сталоун иска да се срещне с него относно една роля. "Бях поразен и развълнуван", доверява Крюз. "За мен да работя със Сталоун е осъществяване на детската ми мечта. Бях поласкан."

За Долф Лундгрен, спечелването на ролята на Гунар Дженсън е в известен смисъл завръщане. 25 години след като пробива на екран като руският боксьор Айвън Драго, в "Роки ІV", Лундгрен отново се озовава в един и същ филм със Сталоун. И докато той е имал дълга и разнообразна кариера, включително режисирайки и собствени филми, Лундгрен вижда ролята на Гунар като преоткриване на самия себе си. "Сталоун създаде моята кариера с персонажа на Айвън Драго", размишлява Лундгрен. "Сега ето ме, малко по-стар и още веднъж Слай е създал многолик персонаж, който е по-голям от живота и до известна степен икона. По-сложен персонаж, който да се надяваме ще даде на зрителите  шанса да ме видят в различна светлина."

The Expendables: Непобедимите Джейсън Стейтъм

Описвайки своя персонаж като "лудо копеле", Гунар е най-добрият приятел на Барни и член на Непобедимите, който не може да контролира импулсите си. Прекалено много боен стрес и прекомерно поведение, и малко наркотици - всичкото от което води до пропадането му. За Лундгрен, докосването до емоционалната му сърцевина не е било трудното ... а уцелването на хумористичните нотки, които Сталоун вкарва във всеки свой сценарий е причината за тревогата на Лундгрен. "Не ми пречи да убивам хора или да плача," смее се Лундгрен, "но в 4 часа сутринта, когато съм изцеден емоционално, не искайте от мен да бъда забавен."

The Expendables: Непобедимите Долф Лунгрен

Търсейки атлет с бойни умения и присъствие на звезда е най-вече на ума на Сталоун, когато подбира актьор за ролята на Тол Роуд, мислителят на групата, който излъчва абсолютно брутална сила. Той открива всичко това и повече у шампиона по смесени бойни изкуства Ранди Кутюр. "Ранди осигурява лице и вид, които са указание за конфронтация, битка, дисциплина, болка," казва Сталоун. "Мъжествен, с чувствителност в очите." Кутюр, който има ‘ухо като карфиол’, причинено от над 20-те години кеч, трябваше да подложи чувствителността си на тест, когато Сталоун написва монолог за ухото. “Монологът в някои отношения бе лесен за мен," спомня си Кутюр, "тъй като казвах истината. Всеки кечист, когото познавам ще се смее, когато види сцената."

Сталоун след това се обръща към стария си приятел Мики Рурк да изиграе малката, но централна роля на Тул, изморения бивш Непобедим, който сега ръководи бизнеса по договарянето на тайните мисии от ателието си за татуировки. Ателието служи също и за фактически щаб за момчетата, място където душите са оголени, истини се казват, и където преобладава чувството за другарство и принадлежност. Това е и мястото, където екипът започва да разгадава случая, след като Барни решава да поеме задача, която останалите считат за самоубийствена. На пръв поглед Тул изглежда, че държи живота си под контрол, но действителността в живота му е, че той е много разочарован. В сцена с Барни - „момент на истината“, именно Тул запалва искрата на човечността, която Барни е забравил, че има. „Адът ме гризе“, казва Сталоун. „Аз практически съм загубил човещината си.“

The Expendables: Непобедимите Мики Рурк

Мики Рурк, който отново се представи пред света през 2008г. с мощното си представяне в Кечистът, и Сталоун се познават отдавна. „Аз съм малко по-стар от него, но ние като че ли израснахме в бизнеса заедно“, обяснява Сталоун. „Ние имахме нашите възходи и спадове, познаваме нещата от живота. Той е много чувствителен и уникален пич, и аз си помислих, че ако той би могъл да допринесе с тази уникалност към персонажа на Тул, това би било страхотно.“

"The Expendables: Непобедимите" в крайна сметка се оформяше. Като актьор Сталоун знае, че той трябва да позволи на актьорите да допринесат своята индивидуалност във всяка роля. Като режисьор той разбира също така важността да се пригаждат идеите, така че да се максимизират уменията и талантите на всеки отделен актьор. „Всеки от тях е заслужил звездния си статут”, обяснява Сталоун, „и трябваше да се отнасяме към тях еднакво. Но“, продължава той, „трябва да кажа, че всеки от тях дойде и сложи егото си настрана. Всеки бе в проекта за да даде 100% на ролята. Това направи работата ми лесна.“

The Expendables: Непобедимите Силвестър Сталоун

Лундгрен аплодира Сталоун за желанието му да сътрудничи. „Когато получих сценария Гунар бе абсолютно различен човек“, спомня си Лундгрен. „Той не значеше толкова в сюжета. След като се срещнах със Слай няколко пъти, ние излязохме с други идеи. Лично аз съм срамежлив човек, аз оставам на заден план и оставям всички останали да тичат наоколо, така че Слай включи това в образа на персонажа.“

Последното парче от пъзъла бе да се намери актриса за ролята на Сандра, жената, която Барни и Кристмас оставят в опасност във Вилена, когато тяхната разузнавателна мисия се проваля. Сандра, която без да знае се превръща в катализатор за промяната в решението на Барни, трябва да бъде твърда, интелигентна, красива и да може да отстоява позициите си във филм, доминиран от тестостерона. Бразилската актриса Гизел Итие, която е тренирала бокс и джиу джицу, но никога не е играла в екшън филм, печели ролята след световен кастинг. За изключително важните поддържащи роли, Сталоун се обажда на многостранния актьор Ерик Робъртс за корумпирания бивш агент на ЦРУ Монро, човек хванат в собствения си  капан. Робъртс придава стоманена острота на студенината и бездушието на Монро. За ролята на главореза и помощник на Монро – Пейн, Сталоун кани  бившия професионален кечист Стив „Ледения“ Остин. „Когато наблюдавах Слай да режисира Ерик Робъртс“, спомня си Остин, „той знае какво точно иска, знае точно какво иска неговите актьори да направят, как ги иска да го направят, и той им го казва. Той е много наясно с режисирането и визията“.

The Expendables: Непобедимите Силвестър Сталоун

Когато се снима филм от такъв ранг и мащаб, като "The Expendables: Непобедимите" задължително има някакви проблеми: тези проблеми могат да се умножат, когато се снима в чужда страна, особено такава, където няма инфраструктура, която би могла да се занимае с проблемите на филм от такъв мащаб. При "The Expendables: Непобедимите", продуцентите трябваше да се занимават с трудни места за снимки от гледна точка на логистиката, комуникациите и езиковите проблеми, асимилацията с местните членове на снимачния екип и адаптирането към местните култури и обичаи.

Признавайки някои нарастващи проблеми при снимането в Бразилия, продуцентът Лес Уелдън  подчертава, че Бразилия е осигурила страхотен фон и точно изгледа, от който са се нуждаели филммейкърите за да създадат измисления остров Вилена. „Снимането на филм в Бразилия  е без съмнение предизвикателство на много нива.“, казва Уелдън, „но архитектурата, пейзажа с рибарските селца и джунглите, и уникалността на хората ни предоставиха изглед, който не можехме да намерим никъде другаде.“ И често непредсказуемостта на майката природа е тази, която е най-голямото предизвикателство за една продукция. В Бразилия не бе необичайно мусон  като потоп да се излее без никакво предупреждение, причинявайки забавяне в производството.

Горещината и влажността също бяха фактори, като температурите често надвишаваха 110 Фаренфайт, като влажността бе почти толкова висока. Тези условия са трудни за актьорите, екипа и даже оборудването. Всичко се изплати в нощта, когато Слай, Джет, Джейсън, Ранди и Тери, облечени в снаряжение на специалните части и тежко въоръжени излязоха на снимачната площадка да заснемат първата си сцена заедно. „Почувствах се като че ли съм поканен в Лигата на супер героите“, смее се Крюз. „Мисля, че всеки от екипа бе малко като ударен от звезда, включително и аз“, казва Лундгрен.

The Expendables: Непобедимите Ерик Робъртс

„Когато ни видите  на екран заедно, мисля че ще видите и малко допълнително електричество“.

Бразилия също осигури и художника на продукцията Франко Карбоне, с фасада, която отговаряше на виждането на Сталоун за двореца на генерал Гарза. Карбоне проучва стотици места, търсейки величествена архитектура, преди да избере един дворец от 1920-те години в стил имение, който служи като централно място за Парк Лаге – обществен парк в подножието на Кореовадо, планината, където е разположена статуята на Христо. Този красив парк, с неговите градини в английски стил и малки езерца предостави перфектния декор за Гарза, злия диктатор, изигран от характерния актьор Дейвид Заяс.

След месец снимки в Бразилия и две седмици дупка, компанията се мести в Ню Орлийнс, където снимките са подновени във филмовите студия на Луизиана в Харахан.

The Expendables: Непобедимите Силвестър Сталоун

„Ню Орлийнс“ е интересна локация“, обяснява продуцентът Ави Лърнър. „Той има култура, история и отлични кадри, които може да се използват. Това бе отлично попадение за нас.“

Както и в Бразилия, повечето от снимките в Ню Орлийнс изискваха действителни места. Тук също времето бе фактор. Докато се снимаше във Форт Маккомб, поредица катакомби, изградени в началото на  1800-те и използвани от армията на Конфедерацията в началото на Гражданската война, преди да бъде превзет от армията на Съюза, тридневен проливен дъжда наводни мястото на снимките, което имаше за резултат загуба на дни за снимки. В крайна сметка Ню Орлийнс осигури това, което обещаваше: характер и цвят.

След започването на снимките стана ясно, че всичко по-малко от пълно отдаване няма да бъде достатъчно. Всички остро осъзнаваха необходимостта да спазват указанията на режисьора, да поддържат темпото и да свършат работата. И те трябваше да бъдат гъвкави. „Слай има визия“, казва продуцента Джон Томпсън, „той не използва списък за снимките. Той решава какво иска да направи в деня, което прави процеса много гладък. Никога не съм виждал някой с такова равнище на детайлите..“ Докато Слай знае всяка сцена до най-малкия детайл, той е известен с това, че държи много неща в главата си докато всичко не стане готово.

The Expendables: Непобедимите Джет Ли, Джейсън Стейтъм, Силвестър Сталоун, Тери Крюз

Актьорите и снимачният екип трябваше да бъдат готови за всичко. „В известен смисъл“, продължава Томпсън “стана малко като цирк, където ние постоянно жонглирахме за да осигурим, че всички са готови. Това бе огромно предизвикателство.“ За Ранди Кутюр един от най-интересните аспекти на изиграването на ролята на Тол Роуд е бил когато Слай е режисирал. „Това не е да правиш това, което казвам“, заявява Кутюр, „това е където си ти, това е как ти се чувстваш и това е всичко, което си ти.“ „В резултат,“, допълва той, „ това те прави по-добър актьор.“

Сталоун, който често използва до пет подвижни камери плюс неподвижна камера за да обхване напълно екшън сцените, се осланя на оператора Джефри Кимбол, при определянето на цялостния стил и структура на кадъра. За да се направи хореографията на и да се осъществят сложни и често опасни каскади, Слай довежда наблюдаващия каскадите координатор Чад Стахелски. Те са работили заедно по Рамбо ІV и Стахелски разбира стила на работа на Слай и важността да се остави екшъна да покаже по-скоро естетиката на сцената, а не само насилието.

The Expendables: Непобедимите Силвестър Сталоун, Джет Ли, Джейсън Стейтъм

С екшън сцени, които са различни и специфични, Стахелски трябва да наеме каскадьори от целите Съединени щати. След като е определен стила на екшъна, работата им е да дадат на режисьора различен избор. „Слай е много творчески в самия ден и много сътрудничи“, обяснява Стахелски, „така че ние се опитваме да му покажем какво е възможно, докато отчитаме и безопасността. Тогава той избира посоката, в която иска да тръгне.“ Но най-трудното на работата на Стахелски е да каже „не“ на някои от най-лошите момчета в бизнеса. Един от тези случаи е докато се заснема голямата битка в двора на двореца, където "The Expendables: Непобедимите" атакуват, Тери Крюз трябва да насочи огромна експлозия и огнено кълбо, Стахелски вижда това като излагане на актьор на риск без причина. „Сцената бе  забележителна без възможност за нараняване“, казва Стахелски, „и след като му обяснихме това, той разбра. Ние не искахме да компрометираме сцената и ние не поставихме актьора в опасност“, допълва той. „Това бе печелившо във всяко отношение положение.“

The Expendables: Непобедимите Джейсън Стейтъм

Когато Слай се среща с отдела по каскадите за да се разработят детайлите за сцената на бягството на Барни и Кристмас в хидроплана „Албатрос“ от 1950-те, той иска да проучи идеята да се създаде кинематографичен момент за екшън герой. „Аз предложих вместо само да се хвърли гориво, ние да сложим Джейсън в носа на самолета“, казва Сталоун, „и стаята стана тиха.“ Сталоун вярва, че идеята е осъществима, ако Джейсън се съгласи. Когато Сталоун му казва за идеята, Джейсън веднага я харесва. „Слай прави всичките си каскади и той наистина се докарва до безсъзнание и удря всеки наоколо по реалистичен, достоверен начин“, посочва Стейтъм „ и освен ако той не попадне на нещо по този начин, който той не иска да сложи във филма... и това бе музика за ушите ми.“ След консултации с известния въздушен координатор Фред Норт, който прави оценка на механичните и логистични възможности на самолета, и след като се обръща внимание на въпросите за безопасност, Сталоун ще получи своя кинематографичен момент.

С включени няколко камери, Стейтъм е завързан здраво на носа на хидроплана, който прелетява няколкостотин метра в кълбящи се дим и пламък. „Той бе блестящ“, грее Сталоун, „зная, че той ще омаловажи това, което направи, но то бе и опасно и много много смело“.

The Expendables: Непобедимите Стив Остин Ледения

Сцената би могла да се заснеме и като се използва „филмовата магия“, но Слай настоя да се върнат към по-простите времена и призова актьорите да направят повечето от каскадите си, за да не станат прекалено зависими от технологиите. „Исках да заснема филма с ум и обикновена, не модерна технология“, обяснява Сталоун, известен с вниманието си към детайлите и антипатия към прекаленото засилване на дадена сцена с компютърно генерирани изображения. Той искаше Тhe Expendables Непобедимите да бъдат колкото е възможно по-реалистични, когато става дума за каскадите. „Той ненавижда компютърно генерираните изображения и използва много малко от тях“, казва Кинг с чувство. „Повечето от това, което виждате на екрана е истинско и компютърно генерираните изображения се използват за това, което трябва – да се засили.“

The Expendables: Непобедимите Джет Ли

Известен с пристрастеността си към адреналина, Сталоун успява да запази малко от екшъна за себе си. Когато Кристмас издига самолета във въздуха, Барни, преследван от армията на Гарза, няма избор освен да скочи от плаващия пристан към излитащия самолет. При скорост на самолета от 30-40 мили в час, Сталоун буквално е „издухан“ в хоризонтално положение. „Не го планирах да бъде чак толкова напрегнато“, признава Сталоун. „Това се превърна в доста опасна каскада“.

Като не иска да изостава от момчетата, Гизел Итие настоява да направи плашещо реалистичната сцена с давенето. „Тя е перфекционист“, казва Сталоун. „Определено обича екшъна.“ В деня, когато е заснета сцената, Итие лежи в продължение на часове с гъба и пешкир над устата й, докато са изливали вода в гърлото й. „Ние създадохме истинска стая за мъчения“, казва Бкевин Кинг. „Бе много клаустрофобична снимачна площадка.“ За да се подготви за сцената в емоционален план, Итие си е направила домашното. „Аз проучих как се чувства един измъчван човек, тъй като исках да разбера чувството да се задушаваш и давиш. Исках да разбера емоциите в тази ситуация.

Това бе много вълнуващо предизвикателство и нямах търпение да я заснемем.“, допълва тя с усмивка.

"
The Expendables: Непобедимите" са всички експерти с различните видове въоръжение, така че да се има най-голямото и най-лошото бе от голяма грижа за режисьора. Сталоун открива това, което търси в пушката AA-12, наричана най-мощното оръжие в света от ентусиастите.

The Expendables: Непобедимите Силвестър Сталоун Джейсън Стейтъм

Разработена от Максуел Атчисън през 1972г. специално за военните, AA-12 е автоматична щурмова пушка калибър 12, можеща да произведе 300 изстрела в минута. Има огромно разнообразие от гледна точка на амунициите: от FRAG-12 патрони с голям заряд до твърди куршуми с титаниева обвивка. Тя би трябвало да стане предпочитаното оръжие от Хейл Сизър, изигран от Тери Крюз, описан от Сталоун като „недокоснато богатство от талант, мускули и чувствителност“.

Въпреки, че е боравил с оръжия преди това, Крюз признава, че е бил малко уплашен, когато е трябвало да борави с AA-12. “Най-голямото нещо за мен,” казва Крюз, бе да се науча как да уважавам оръжието. Трябва да бъдете много много много внимателни само като зареждате патроните. Това чудовище бе тотален убиец!“

Сталоун прави ‘Арканзаската клечка за зъби’, балансиран и тежък кинжал, предпочитаното оръжие на Лий Кристмас. Разработен за хвърляне, с острие от 12 до 20 инча дължина, той се носи в ножница на гърба.

The Expendables: Непобедимите Силвестър Сталоун Мики Рурк

Сталоун сумира всичко, когато казва “Тръгнах да правя един от тези филми, които стават много нарядко, като се вземе стара формула и се направи съвременна. Чувствам, че постигнахме това. Аз съм много, много доволен от филма“.

Още новини:
Първи трейлър ''Black Swan''
Хю Джакман няма да участва в комедията “Avon Man”
Апичатпонг Уирасетакул: „Всеки ден можеш да станеш свидетел на нещо приятно и красиво.”
Филмът "Hereafter" на Клинт Истууд ще закрие Нюйоркския филмов фестивал
Новият филм с Джулия Робъртс не може да оправдае очакванията
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
lus Весело
1 12.11.2010, 09:53
Оценка: 0
0 гласа

Як екшън, яка комедия!

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg