Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Всичко за филма "Поредният ергенски запой"

Всичко за филма Поредният ергенски запой
Всичко за "Поредният ергенски запой"
Cinefish.bg

Филми
Всичко за филма "Поредният ергенски запой"

18.05.2011, 12:11  |   Видяна: 4182  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
През лятото на 2009 „Последният ергенски запой” се превърна в изненадващ хит по целия свят, надминавайки очакванията на своите създатели. „Искахме просто да направим смешен филм, но никога не знаеш как ще реагира публиката. Щом започнахме с предварителните прожекции разбрахме, че сме постигнали нещо уникално. Но и това не ни подготви достатъчно за последвалия главозамайващ успех,” спомня си Тод Филипс.

„По някакъв начин успяхме да уловим истинска златна рибка в нашата мрежа,” споделя Ед Хелмс, който този път е в ролята на младоженеца. „За нас всичко бе безумно смешно, но не можехме да знаем дали публиката ще го почувства по същия начин. За щастие това се случи.”

„Знам, че филмите ми привличат определена аудитория заради бруталния хумор, но с „Последният ергенски запой” успяхме да привлечем много нови зрители,” споделя Филипс. „Мисля, че това се дължи на магическата връзка между четиримата герои, чието приятелство изглежда напълно автентично.”

Поредният ергенски запой

Екранното приятелство е само израз на истинското приятелство между актьорите и екипа, което цари извън снимачната площадка. Именно близостта между всички замесени в първия филм прави неустоима идеята за заснемане на продължение, но всички са наясно, че летвата е вдигната високо и трябва да предложат приключение, което е още по-щуро.

„В много отношения структурата на сценария ни следва тази на първия филм, но като цяло подходихме с идеята, че снимаме напълно нов и оригинален филм,”
обяснява режисьорът Филипс.

„Имаше известна доза предпазливост, защото финала на предишния филм предлага напълно задоволитен завършек на историята,” казва Зак Галифианакис, който отново е в ролята на подбудителя Алан. „Но за мен най-важно е удоволствието от съвместната ни работа и възможността да работиш с хора, които харесваш и на които вярваш.”

За Филипс това е първият път, когато работи отново с едни и същи актьори в едни и същи роли, което предлага напълно естествено предимство още от началото на снимките.

За новите приключения на четиримата герои най-важно е откриването на град, който е възможно най-лошото място, на което могат да се озоват. Бангкок отговаря на необходимите условия.

„Искахме да запазим всичко любимо от първия филм, но да го поставим в нов контекст,” споделя Брадли Купър, който като Фил е фактическия лидер на групата. „Идеята на Тод да снимаме в Бангкок вдигна залога. Имаме преследвания с коли, мотори, бунтове, престрелки... Въобще доста екшън има в нашето продължение.”

Комичните ситуации автоматично се умножават за трима американски мъже, които се озовават в кипящ от енергия чужд град, който е добре известен с дивата си страна. „В Лас Вегас всички говорят английски и можеш да се оправиш по някакъв начин,” обяснява сценаристът Скот Армстронг. „Но в Бангкок те плуват в напълно непознати води и нямат сламки, за които да се хванат.”

„Тайланд и конкретно Бангкок ни предложиха изумителни възможности, за да развихрим лудешки нашите герои, които на следващия ден са изправени пред тежък сблъсък с реалността,” допълва Крейг Мейзин, сценарист.

Поредният ергенски запой

Въпреки че и Армстронг, и Мейзин не са работили по първия филм, двамата чувстват образите изключително близки, защото са техни големи фенове. „Имам чувството, че в каквато и ситуация да бъдат поставени героите, ще знам точно какво мислят и трябва да кажат,” обяснява Армстронг.

Първият истински тест за качеството на сценария идва с реакцията на самите актьори. „Трудна задача е да ги спечелиш на своя страна с нови идеи и култови фрази от диалога,” казва Мейзин. „А и политиката на Тод е, че сценарият е в постоянно развитие, защото на всеки един от актьорите може в движение да му хрумне реплика, която на мига да се превърне в комедийна класика.”

„Първият филм вече е ярка част от поп-културата, но ако има кой да надмине оригинала, то това е самият Тод Филипс,”
не крие въодушевлението си Джъстин Барта, който се завръща като Дъг. „Само четенето на сценария те кара да се превиваш от смях, защото запраща момчетата далеч отвъд границите на нормалното.”

Действието в „Поредният ергенски запой” се развива 2 години след събитията в Лас Вегас. „Животът на всеки от момчетата е продължил своя естествен ход,” обяснява Тод Филипс. „Е, почти на всеки, защото Алан все така живее с родителите си. Но Дъг и Трейси са щастливо женени и чакат първото си дете; Фил се е сдобил с още едно свое дете, а Стю е срещнал прекрасно момиче, за което е сгоден. Родителите й са от Тайланд, което е основателна причина сватбата да се проведе именно там.”

Поредният ергенски запой

Имайки предвид предишния му опит с ергенски партита Стю не иска да има нищо общо с подобно преживяване. Той е толкова близо до всичко, което е искал в живота си, че няма никакво намерение да го застрашава по какъвто и да било начин.

„Наистина ще съчувствате на Стю в този филм, а Ед вложи толкова сърце и душа в преживяванията на героя си, че несъмнено ще го подкрепяте от началото до края на филма,” казва Филипс.

Фил е изключително разочарован от поведението на Стю по отношение на ергенското парти. „Фил по принцип е силен в приказките,” обяснява режисьорът. „Вкъщи той се радва на тих и спокоен живот, но бидейки истински мъжкар, който вероятно се е оженил веднага след гимназията, на него все още му се иска да подивее, когато е с приятелите си.”

„Фил е най-разумният от всики, което е предпоставка останалите напълно да откачат,” допълва Филипс.

Стю не желае да натоварва допълнително и без това обтегнатите си отношения с родителите на годеницата си, така че съзнателно оставя един човек извън списъка с поканени гости. „Въпреки случилото се във Вегас Стю не усеща Алан като верен приятел за цял живот,” казва режисьорът на филма. „Алан от своя страна има своите изкривени представи за това колко близки са четиримата приятели, така че когато научава за сватбата, липсата на покана го прави изключително нещастен.”

Самоопределящ се като „домошар” Алан олицетворява всичко, което Филипс намира за смешно в мъжките взаимоотношения. „Жените се държат много по-елегантно помежду си,” споделя режисьорът. „Но мъжете се държат някак странно и недодялано, което е особено видно, когато Алан е заедно с останалите. Истината е, че най-добрите му приятели вероятно са родителите му и кучето. Той толкова отчаяно желае контакт с други човешки същества, че постоянно се престарава.”
Връзката, която се зароди между Фил и Алан в първия филм тук е допълнително развита. „Мисля, че техните взаимоотношения ще останат любимата ми част от този филм,” споделя Брадли Купър. „В първата серия двамата със Зак импровизирахме доста без да знаем кое ще се получи добре. Но сега вече имахме основа, върху която да стъпим и нямаше нужда да се замисляме особено преди да скочим в дълбокото. Единствената ни реална цел е публиката да изпопада от смях.”

Чувствителността на Алан е допълнително разкрита чрез невероятния комедиен стил на Зак Галифианакис. „Сценарият е просто перфектен, но понякога нарочно си изпускам репликата, за да видя дали момчетата все пак ще се разсмеят. Брадли и Ед обаче са истински професионалисти и е трудно да ги преметнеш,” усмихвайки се казва Галифианакис. „Тод никога не цели точното изстрелване на дадена шега. Той винаги предпочита смешното да се появи от нищото, а мисля, че всички ние обичаме изненадите.”

Поредният ергенски запой

Въпреки потенциалната опасност Дъг убеждава Стю да поканят Алан на сватбата. „Дъг мисли, че Алан няма с какво толкова да застраши церемонията, а и все пак е брат на жена му, което ги прави едно семейство,” споделя Джъстин Барта. „За щастие на Дъг, на него не му се налага да преживее последиците от бедствието, което се развихря.”

Както и в първия филм на Дъг не му се налага да преживее най-лошото, ако разбира се не броим прекараните дълги часове на покрива на хотел в Лас Вегас. „В нашия филм Дъг трябваше да е гласа на здравия разум,” обяснява Филипс. „Трябваше да е човекът, който кара всички останали да се чувстват спокойно. Лошото е, че не може да се възползваме от комедийния гений на Джъстин, защото той остава извън лудешкия екшън, в който са въвлечени останалите трима.”

Пристигайки в Тайланд Стю се събира отново с бъдещата си съпруга Лорън, която е готова да му се врече във вярност въпреки недоволството на баща й. „Според баща й Стю е безгръбначен загубеняк, което донякъде е вярно, но не напълно,” казва Ед Хелмс.

Поредният ергенски запой

Джейми Чънг, която е в ролята на Лорън, предлага нейната гледна точка споделяйки, че „Стю е толкова очарователен, че няма как да не се влюбиш в него. Няма значение, че баща й не е съгласен с избора й, защото тя е силна жена със собствено мнение. Тя винаги е правила това, което си иска, а точно в момента иска да се омъжи за Стю.”

Баща й намира Стю недостоен за дъщеря си, защото го сравнява и със собствения си син Теди, който е виртуоз на чело и брилянтен студент по медицина в Станфорд – и всичко това само на 16-годишна възраст. Теди представлява заплаха и за мястото, което Алан си е извоювал в глутницата приятели.

За ролята на Теди е избран дебютантът Мейсън Лий. „Изборът на актьор за тази роля бе изключително труден, защото е необходим някой, който веднага да си пасне с останалите,” обяснява Тод Филипс.

Лий все още учи в колеж и първата му мисъл е колко яко ще е да се размотава с актьорите, които са легендарни сред съучениците му. „Бях развълнуван, но и притеснен, че само ще се смея по време на снимки. Оказа се, че не само аз имам проблем да сдържам смеха си, така че всичко мина ОК. Беше невероятно преживяване.”Фил не се отказва лесно от идеята за някакъв вид отпразнуване на паметното събитие и предлага всички да изпият по едно вечерта преди големия ден. Лорън го подкрепя и ги убеждава да вземат и Теди с тях.

„Това е простичка история за четирима нормални мъже, които искат да си прекарат добре без да допуснат същите грешки,” обяснява Галифианакис. „Но тогава се случва нещо. Една голяма грешка.”

„Стю си мисли, че се е застраховал срещу всичко,” казва Филипс. „Всички ще изпият по една бира от чисто нови и неотваряни бутилки, така че няма вероятност някой да е сипал нещо в питиетата.”

Това, разбира се, е последният спомен, който имат преди да се събудят на следващата сутрин и да посрещнат пораженията.

В един болезнен миг на просветление момчетата се изправят пред последиците от лудата нощ, които нарастват с главоломна скорост. Като за начало те вече не се намират в луксозния хотелски комплекс, а в долнопробна стая в центъра на Бангкок. В купа вода намират отрязан пръст, който не е на никой от тях тримата.

А пръстът е само върха на айсберга. Алан се оказва с обръсната глава; Стю има татуировка на лицето си, която е досущ татуировката на Майк Тайсън; а в банята има маймунка капуцин, в чиято роля влиза небезивестната Кристал, която вече има в кариерата си участие заедно с Брадли Купър във „Фалстарт.”

Кристал е собственост на „Птици и животни без граници” и живее заедно с треньора си Том Гъндърсън, семейството му и още една маймунка от нейния вид. „Въпреки филмовия си опит никак не бе лесно да я научим на безумните трикове, които трябваше да изпълнява за настоящия проект,” споделя треньорът.

Поредният ергенски запой

Въпреки че на Кристал може да се разчита за всичко, то един номер е съзнателно създаден по компютърен път. „Кристал не само не пуши, но и въобще мрази какъвто и да било дим,” подчертава Гъндърсън. „Нито аз, нито Тод бихме тръгнали да караме животното да пуши истинска цигара. Така че и димът, и горящият край на цигарата са добавени от екипа по специални ефекти воден от Робърт Стад.”

„Кристал е като сбъдната мечта,” не крие възхищението си Филипс. „Между отделните дубли протягах пръст, а тя ме хващаше досущ малко дете. Направо се влюбих в нея, а и целият екип се привърза към нашата малка актриса.”

В стаята се оказва и още един неочакван гост – господин Чоу, чиято поява е не по-малко шантава от тази в първия филм. Кен Джеонг се завръща с ролята, която го направи световна знаменитост. „Кен изигра голяма роля за успеха на „Последният ергенски запой”, така че не си представях продължение без неговото участие,” обяснява Филипс.

В Тайланд Чоу разкрива страна от характера си, която момчетата не са виждали... или по-скоро съзнателно не са запомнили. „Този път Чоу се изявява като истински бон виван,” споделя Джеонг за героя си. „В първия филм той беше доста гневен през цялото време, но тук през цялото време се смее, което донякъде смекчава склоността му да се държи като откачил убиец.”

Появата на Чоу не променя факта, че им липсва един човек от компанията: Теди. В някой момент от щурата нощ момчетата са го загубили някъде в Бангкок. Стю не може да се появи на сватбата без единствения син на семейството, така че тримата приятели се отправят на дълго и странно пътуване из най-мрачните кътчета на града, които ще им разкрият какво се е случило през изминалата нощ на безпаметен купон.

По време на дневната им обиколка из Бангкок Фил, Стю и Алан се натъкват на всякакви чудати образи, сред които посивели сънародници, руски наркотрафиканти, местни мафиоти и дори будистки монах. Сред цялото море от нови лица се откроява Кингсли – мистериозен престъпник, изигран от Пол Джамати.

„Пол винаги е бил сред любимите ми актьори,” споделя режисьорът Филипс. „Прекарахме изключително забавни моменти с него, а мисля, че и той остана доволен от изживяването на снимачната площадка.”

Поредният ергенски запой

Самият Джамати споделя своите впечатления от преживяването. „Тези момчета са постигнали нещо невероятно, а моята работа беше да ги догоня. Те знаят точно какво прави даден момент смешен. Беше удоволствие да ги гледам как работят. Тод е изключително прецизен относно това, което иска, но в същото време оставя всички да се забавляват. През цялото време успява да поддържа този крехък баланс с видимо минимум усилия.”

Голдбърг отбелязва, че спонтанните импровизации на снимачната площадка са запазена марка на Филипс и невероятния му комедиен стил. „За Тод сценарият е само паркинг, където да паркираш колата си, пристигайки на снимачната площадка. Едва по време на снимки се ражда истината и той продължава да изпипва всяка една сцена докато не прецени, че се е получила най-добре.” „Тод успя да създаде истинско усещане за екипна работа между всички на снимачната площадка,” допълва Ед Хелмс. „Това бе предпоставка интуитивно да знаем как да нагаждаме диалога и сцените, така че работата да върви по-бързо. Именно в това се състои есенцията на творческия процес. Всичко е едновременно вдъхновяващо, забавно и признание за лидерските умения на нашия режисьор.”

„Тод е лидерът на нашата глутница,” потвърждава Джъстин Барта. „Дори когато снимаме сцена той е максимално близо и в момента, в който му хрумне нова идея я споделя гласно. Това придава непринуденост на цялото изпълнение и кара всичко да изглежда максимално живо и реалистично.”

За самият Филипс един филм е „жив и дишащ организъм. Постоянно се развива и еволюира, а ти трябва да си готов за промените. Това, което е звучало супер на хартия преди шест месеца, може да не е толкова смешно, когато се озовеш на място в Бангкок.”

В Тайланд се появява още един стар познайник в лицето на Майк Тайсън. „Мисля, че дължим много на Майк,” споделя Филипс. „Появата му в „Последният ергенски запой” беше изненадващ и знаменателен момент. Станахме истински приятели, а екипът го обича до смърт.”

Чувствата са споделени от Тайсън, който след излизането на първия филм е изумен от реакцията на новото поколение фенове. „Бях в един мол, а хората въодушевено подскачаха около мен говорейки за филма,” споделя прочутият боксьор. „Това бяха деца, които никога не са гледали мой мач. Изключително благодарен съм на Тод, че ме включи в своя проект.”

Поредният ергенски запой

„Поредният ергенски запой” отвежда актьорите и екипът далеч отвъд границите на САЩ на място, което е обречено да остави своя отпечатък върху историята. „На Тод му отне известно време, за да реши какво точно иска от втория филм,” обяснява Голдбърг. „Изборът на Бангкок се оказа ключов, защото това е последното място, на което бихте си представили, че ще се озоват момчетата, но в същото време именно това го прави и перфектното място, на което да ги изпратим.”

За да вникне в новата обстановка екипът предприема редица пътувания из Тайланд, където се снима голяма част от филма. Все пак за някои ключови сцени е построен декор на снимачната площадка на Warner Bros в Бърбанк, Калифорния.

Ключовият епизод със събуждането на тайфата в мръсна хотелска стая е заснет именно сред огромен декор в калифорнийските студия на Уорнър. „Това е третия пореден филм, по който работя заедно със сценографа Бил Бржески, и мога да заявя, че никой не може да докара по-долнопробна визия от него, когато историята го изисква,” споделя Филипс. „Хотелската стая, която той построи, изглежда като да е на 80 години и през цялото това време никой да не я е поддържал.”

Бржески и екипът му създават сред, която е изпипана до последния детайл и включва две хотелски стаи, двор и асансьорна кабина. „Сценарият изисква момчетата да се събудят в стаята и постепенно да намират различни подсказки към събитията, които са се разиграли предишната нощ,” обяснява сценографът.

Поредният ергенски запой

По време на пътуванията си до Тайланд Бржески и декораторът Даниел Бърман събират множество характерни предмети, които да бъдат разположени из хотелската стая. „Като цяло Бангкок няма вид на град от Третия свят – всичко е доста подредено и приятно,” споделя Бржески. „Но ако се поразровите малко повече ще откриете точно такива шантави неща каквито са ни небходими за нашия филм.”

След края на снимките в Бърбанк продукцията се мести в Тайланд, където две локации служат за място на действието. От една страна е Бангкок, където тримата герои търсят изгубения Теди и се мъчат да се сетят какво се е объркало; от друга е спокойния и луксозен курорт Краби, в който трябва да се състои сватбата.

Представянето на контраста между двете места е основна работа, както на екипа сценографи, така и на оператора Лорънс Шър, който работи за трети път с Тод Филипс. „С Лари решихме, че трябва да накараме публиката да усети потискащата горещина на Бангкок, която те наляга още щом слезеш от самолета,” споделя Филипс. „Затова дори да не може да я усетите, когато си седите удобно в климатизирания киносалон, вярвайте ми – лепкавата горещина е част от всеки един кадър.”

Поредният ергенски запой

Бангкок е истински мегаполис, който включва двете крайности на големите градове – от лъскавите небостъргачи в централната част до забутаните улички в Китайския квартал.

„Китайският квартал е като мини-град. Изключително предизвикателно е да снимаш в толкова интензивна среда,’ казва Филипс.

„Мисля, че Тод се вдъновява от такива места,” споделя продуцентът Дж.П. Уетцъл. „Той избира местата заради тяхното първично излъчване. Имахме непрекъснато движение от таксита, мотори, тук-тук и пешеходци, което прави всичко много по-трудно. Но наша страна беше фактът, че хората са изключително любезни.”

Поредният ергенски запой

Местните мениджъри, зачислени към продукцията, трябва да извадят разрешения от над 200 институции, както и да намерят къде в претъпкания град да се разположи огромния снимачен екип с всичките камиони и техника.

Ярък контрапункт на френетичния Китайски квартал е ресторант „Сироко”, разположен на 63-ия етаж на хотел State Tower. Ресторантът има почти пълен поглед към цял Бангкок и е впечатляващо място, на което нашите герои да се срещнат с Кингсли, героя на Пол Джамати. Продукцията е първата получила разрешение да снима в прочутия ресторант само защото собственикът е голям фен на „Последният ергенски запой” и би бил повече от щастлив да види „Сироко” във втората серия.

По следите на своите пиянски изпълнения тримата приятели се озовават и в една от най-прочутите „развлекателни” зони на Бангкок – Soi Cowboy. Тук те откриват ателието, където Стю е бил татуиран и откриват докъде е стигнало тяхното падение.

Бржески и неговият екип добавят още един слой към и без това колоритната атмосфера, като използват празно място, за да построят два бара и студио за татуировка, които изглеждат толкова достоверно, че някои туристи се опитват да ги посетят.

Издирването отвежда момчетата и в будистки храм. От уважение към светостта на истинските манастири екипът избира да снима в Древен Сиам – известна туристическа дестинация, която пресъздава религиозни храмове и паметници.

Поредният ергенски запой

„В нашето продължение има много повече екшън, отколкото в оригинала,” споделя координаторът по каскади Алан Граф. „Тод наистина покачи залозите, а актьорите бяха решени сами да извършат колкото се може повече, но в рамките на безопасното.”

„Всичко бе доста щуро и вълнуващо,” казва Ед Хелмс. „Никога не съм участвал в толкова мащабна продукция. Около нас отекваха взривове, надбягвахме се по улиците и ядохме здрав пердах – всичко това в името на жестоки майтапи, които ще накарат публиката да се залива от смях.”

Най-опасната част от филма отвежда героите в раздрънката Тойота на господин Чоу, която препуска по улиците на Бангкок с висяща от прозореца маймуна, докато по петите на нашите познайници са руски мафиоти на мотори. Отговорникът по специални ефекти Ив де Боно конструира няколко различни варианта на колата, които се управляват от каскадьори, разположени точно под актьорите, които привидно сами маневрират с колата. Една от версиите е с разширен интериор, за да побере камера въртяща се на 360 градуса, с която Филипс и Лорънс Шър да отразят гледната точка на героите.

Сред другите „играчки” на господин Чоу е лодката му, която се управлява от Фил, Стю и Алан. В ключов момент лодката излита от водата и се приземява на плажа. „Построихме рампа и трябваше да съобразим снимките с цикъла на прилива. Това стесняваше дневната възможност до едва половин час, което постави екипа под огромно напрежение,” обяснява морският експерт Ланс Джулиан, който работи съвместно с Филипс, де Боно и Граф, за да се гарантира успеха на сложната каскада.

Лодката е неотлъчно следвана от две други лодки, от които се снима сцената. „Искахме каскадите да изглеждат максимално реалистично и затова снимахме колкото се може повече истински кадри,” казва Филипс.

Поредният ергенски запой

За място на сватбата на Стю и Лорън е избран луксозен курорт в южен Тайланд, на крайбрежието на морето Андаман. „Краби предоставя всичко, от което се нуждаехме,” обяснява Тод Филипс. „Когато се замисля за Тайланд веднага си представям варовиковите островчета, които се издигат над водата. Успяхме да заснемем изключително красиви кадри с тях.”

Екипът на филма се възползва максимално от всички удобства и предимства, които курортът предлага. Закътаните алеи, островните барове и огромните басейни стават арена на щури моменти от историята. За сцената около лагерния огън екипът избира място на плажа, което е допълнително снабдено с традиционни за страната декорирани дълги лодки, които са разположени непосредствено във водата. За да осигурят необходимата доза мека лунна светлина Шър и екипът му използват големи, осветени балони, които се носят във въздуха и разпръскват светлината си над пясъка и водата.

Сценографите решават да съчетаят западния стил с традиционни тайландски мотиви при изграждането на декорите за самата сватбена церемония. Бржески включва традиционните за Тайланд парасоли, а Бърман украсява всичко със стотици орхидеи, които са особено разпространени в страната.

Сред традиционните за Тайланд културни традиции, които са привнесени в историята е и фестивалът Ком Лой от Северен Тайланд, по време на който в небето се пускат стотици светещи хартиени фенери. „Някои от актьорите и по-голямата част от екипа ни са тайландци, така че възприехме голяма част от тяхната култура,” споделя Голдбърг. „Чувствахме се като гости в техния дом, в който те бяха изключително щедри домакини. Хуморът ни може да е циничен, но искахме да отдадем дължимото на забележителната страна, в която снимаме.”

Поредният ергенски запой

Модната дизайнерка Луиз Мингенбах също включва традиционни тайландски облекла за гостите на сватбата, които да контрастират с традиционните костюми на американските гости. Но най-много се забавлява с дрехите на Алан. Филипс споделя, че „Зак вече е изключително добре запознат с героя си и дава собствени предложения за облеклото му. Останалите момчета се обличат съвсем нормално, но дрехите на Алан винаги са крайно чудати, което ни позволи да се развихрим при създаването им.”

Като финален щрих към целия филм е еклектичния саундтрак, който винаги е бил ключов елемент от филмите на Тод Филипс. Заедно с музикалните консултанти Рандал Постър и Джордж Дракулис режисьорът прехвърля стотици песни преди да се спре на тези, които си пасват най-добре с композициите написани от Кристоф Бек. Ключов е и избора на група, която да свири по време на сватбата. Честта се пада на оркестъра от Северен Тайланд Ска Рейнджърс, които заучават фонетично хитове от 80-те.

Разбира се, „Последният ергенски запой” няма да е завършен без култовите фотографии, които подобно на първия филм се показват по време на финалните надписи. „Нямаме никаква предварителна идея какво да има на тези кадри,” споделя Филипс. „Получава се нещо като състезание между всички замесени да направят най-щурото нещо пред камера.

В заключение режисьорът потвърждава, че продължението не се състезава с оригинала и целта му не е да го надмине. Целият екип просто иска публиката да си прекара страхотно и да се забавлява поне толкова, колкото и с „Последният ергенски запой.”

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg