Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Впечатляващо видео зад кадър със звездите от мюзикъла „Котките“

Впечатляващо видео зад кадър със звездите от мюзикъла „Котките“
Впечатляващо видео зад кадър със звездите от мюзикъла „Котките“
Cinefish.bg

Теми
Впечатляващо видео зад кадър със звездите от мюзикъла „Котките“

18.07.2019, 09:19  |   Видяна: 472  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Освен филмите със супергероите на Марвел и игралните версии по анимациите на „Дисни“, тази година ще ни предложи и филмовата версия на един от най-играните мюзикъли за всички времена. „Котките“ ще бъде нещо наистина грандиозно, „истинско събитие“, както казва Ребел Уилсън в първото видео от снимачната площадка.

Видео от снимките на мюзикъла Котки

Предстои да видим първия трейлър от дългоочакваната продукция в петък, а дотогава може да изгледате отново и отново това видео. В него виждаме част от репетициите, включително танц между героите на Идрис Елба и Тейлър Суифт, която е записала нова песен за мюзикъла.

Пред камерата своите впечатления за работата по филма споделят
Дженифър Хъдсън, Джейсън Деруло, Джеймс Кордън и режисьора Том Хупър. Най-личен е разказът на Джуди Денч. „През 1981 г. аз трябваше да участвам в мюзикъла. Точно преди премиерата обаче скъсах ахилесово сухожилие и си помислих: Дотук бях с „Котките“. Но се оказа, че не е така“, казва легендарната актриса.

Джуди Денч в Котки

В мюзикъла участва и звездата на Кралския балет Франческа Хейуърд, която ще осъществи своя официален дебют в киното. Във видеото виждаме и отличеният с „Тони“ хореограф Анди Бланкенбулер, който изпипва движенията на танцьорите.

Няма да видите никоя от звездите в котешки костюм. Хупър признава, че са използвали най-модерните технологии и котешката козина всъщност е... добавена по дигитален път. Очакваме премиерата на „Котките“ на 20 декември.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg