Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Веригата кина „Арена” с различни цени на билетите

Веригата кина „Арена” с различни цени на билетите
От понеделник до четвъртък цената на билета поевтинява с един лев в кината от веригата Арена. Новата цена за възрастни е шест лева, за деца и пенсионери - четири лева.
Cinefish.bg

Филми
Веригата кина „Арена” с различни цени на билетите

10.04.2008, 19:29  |   Видяна: 18309  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
От понеделник до четвъртък цената на билета поевтинява с един лев в кината от веригата "Арена". Новата цена за възрастни е шест лева, за деца и пенсионери - четири лева.

С един лев се повишават цените на билетите в кината "Арена" и "Синеплекс" за прожекциите след 18.00 ч. в петък. Това важи и за следобедите в събота и неделя, се посочва в обявленията на киносалоните. Цената на билета става 8 лева за възрастни и 6 лева за деца и пенсионери.  Досегашната цена от 7 лева се запазва за ранните прожекции в петък, в събота и неделя.

Според Божидар Илиев мениджър на кината Арена в София: „Ценовото разнообразие, което се въвежда, ще доведе до по-ефективно и справедливо ценообразуване, което ще позволи на зрителите с по-ограничени материални възможности да посещават кината в избрани от тях часове и дни при цени, по-добри от досегашните.”
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

2 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
komitata
1 11.04.2008, 01:16
Оценка: 0
0 гласа

А сега гледам,че в Арена от пон.-четв. прожекции до 14ч. са по 4 лв. Дали е така?

 
 
 
komitata
2 11.04.2008, 09:26
Оценка: 0
0 гласа

Крайно време беше да се раздели по този начин цената на билетите. Но за прожекциите през седмицата отстъпката трябваше да е по-гиляма - 1 лев не е нищо! В други държави в определени дни има отстъпки в цената от 50%. Разбрах че Cineplex в Sofia City Center също променя така цените, но в четвътък киното ще е 5 лв. Което е с 30% по-ниска от досегашната цена, и е едно добро начало.

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg