Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис „Венъм“ продължава победния си ход

„Венъм“ продължава победния си ход
„Венъм“ продължава победния си ход
Cinefish.bg

Бокс офис
„Венъм“ продължава победния си ход

15.10.2018, 09:28  |   Видяна: 1430  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС


Никой не може да свали „Венъм“ от върха. Новият хит с Том Харди продължава да се радва на огромен интерес и за втори уикенд е на върха в Америка. В останалата част от света ситуацията е почти същата и само за 10 дни на екран той е спечелил над 378 милиона долара.

Очакваше се след рекордния му старт, спадът на приходите на новия филм на Рубен Флейшър да е над 60 %. Вместо това той регистрира една 55 % по-малко приходи и с 35,7  милиона остана отново начело в САЩ. До момента е спечелил 143 милиона и се представя на нивото на култовия хит „Логан“, който през втория си уикенд отбелязва спад от 56,9 %.

В останалата чaст от света „Венъм“ е с приходи почти 70 милиона долара. Представянето му до момента е наистина впечатляващо и той изпреварва други хитове на „Марвел“ за същия период като „Ант-Мен и Осата“ с 32 % и „Доктор Стрейдж“ с 12 %.С още по-малък спад се отчете „Роди се звезда“, който запазва второто си място с 28 милиона долара. До момента само в САЩ приходите на новия филм с Брадли Купър и Ле
йди Гага са почти 95 милиона долара и почти сигурно ще достигнат поне 150 милиона.

Трети се нареди новото предложение „Първият човек“ на Деймиън Шазел. Критиците са във възторг от него и му предричат доста „Оскар“-и, но зрителите не са много въодушевени и той спечели едва 16,5 милиона долара. Принос за това има и продължителното му времетраене, което се отразява на броя на неговите прожекции.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg