Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Васко Кръпката представя първия си саундтрак

Васко Кръпката представя първия си саундтрак
Васко Кръпката представя първия си саундтрак
Cinefish.bg

Теми
Васко Кръпката представя първия си саундтрак

13.05.2013, 10:14  |   Видяна: 1614  |   Press Release  |   ГОРЕЩА ТЕМА

От днес в магазините е официалният саундтрак към новия български филм „Джулай“, който вече се върти в кината. Албумът със заглавие „Няма връщане назад“ е дело на емблематичния музикант Васко Кръпката и неговата банда Подуене Блус Бенд.

Представянето ще се случи тази вечер от 19:00 часа в столичния клуб „Swinging Hall”, където феновете ще могат да се сдобият с пресния диск и да получат автограф от автора му. Входът е свободен.

Васко Кръпката представя първия си саундтрак към филма "Джулай"

Албумът включва общо 11 парчета, пет от които са писани специално за лентата на режисьора Кирил Станков. Почитателите на Кръпката ще се зарадват и на шестте нови аранжимента на култови хитове като „Няма бира“, „Нека бъде светлина“ и „Да живее рокендрола“.

Въпреки че негови песни са звучали в други български филми, „Джулай“ е първата продукция изцяло с композиции на харизматичния блусар. Още от самото начало за създателите на филма е било ясно, че няма друг, който може да преведе хипарския дух на лентата в музика така, както Васко Кръпката. Музикантът споделя, че причината да се заеме с това предизвикателство е била страхотния сценарий на Кирил Станков, който го е трогнал и вдъхновил.

Джулай“ е вълнуващо приключение, завъртяно около обичаната от хиляди българи лятна традиция „Джулай морнинг“. Филмът разказва за приятелките Дана и Джу, които решават да се отправят на лудо пътешествие, за да си припомнят хубавите летни дни и да посрещнат 1-ви юли на морския бряг. По пътя към тях се присъединява Лили и купонът започва – пътуване, музика, море, смях. Една неочаквана среща обаче ги изправя пред дилема – дали да позволят да бъдат жертви, или да поемат справедливостта в свои ръце. Решението ще преобърне живота им завинаги.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg