Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Валентин Гошев ухажва Татяна Лолова – в следващия епизод на „Домашен арест” по bTV

Валентин Гошев ухажва Татяна Лолова – в следващия епизод на „Домашен арест” по bTV
Валентин Гошев ухажва Татяна Лолова – в следващия епизод на „Домашен арест” по bTV [Валентин Гошев ухажва Татяна Лолова – в следващия епизод на „Домашен арест” по bTV
Cinefish.bg

Тв новини
Валентин Гошев ухажва Татяна Лолова – в следващия епизод на „Домашен арест” по bTV

02.10.2013, 14:32  |   Видяна: 1278  |   Press Release  |   ТВ
В предишния епизод Сиси покани бащата на Коцето – Еленко, на гости, за да припознае мистериозния братовчед на своя възлюбен.

В новия епизод на „Домашен арест”, този петък, 4 октомври, от 20:30 часа Коцето е изключително щастлив, че най-после ще може да прекара повече време с баща си, да гледат мачове и да пият бира по мъжки.

Обрат в отношенията им настъпва, когато Еленко поставя сина си в редица неудобни ситуации със своите просташки привички и неприятния навик да разказва злепоставящи истории. Всички тези истории обаче жънат огромен успех пред мама Еми, без тя да осъзнава, че става „жертва“ на свалките на Еленко.

Има ли граници и възраст за любовта и дали Еленко ще успее да спечели истински сърцето на Желязната Еми, както и дали ще си тръгне бащата на Коцето, зрителите на bTV ще разберат от новия епизоди на „Домашен арест” този петък, 4 октомври, от 20:30 часа.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg