Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис В битката на продълженията „Сами вкъщи“ надделя над „Х-Мен“

В битката на продълженията „Сами вкъщи“ надделя над „Х-Мен“
Cinefish.bg

Бокс офис
В битката на продълженията „Сами вкъщи“ надделя над „Х-Мен“

10.06.2019, 10:00  |   Видяна: 460  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
Сами вкъщи 2През изминалия уикенд две продължения се впуснаха в истинска битка за върха на боксофиса в САЩ. В крайна сметка анимацията Сами вкъщи 2“ изпревари убедително последната част от поредицата за любимите мутанти.

Продължението на приключенията на териера Макс и останалите домашни любимци спечели 48 милиона долара в Америка и още толкова в останалия свят. Резултатът на продължението е приличен, но е далеч от дебюта на оригинала, спечелил над 104 милиона преди три години.

Х-МЕН: ТЪМНИЯ ФЕНИКСНа второ място дебютира „Х-Мен: Тъмния Феникс
. Филмът, в който звездата от „Игра на тронове“ Софи Търнър за втори път е в ролята на Джийн Грей, спечели 33 милиона долара, което е най-ниския резултат на поредицата с почти 20-годишна история. Все пак по света интересът към продължението е доста голям. То спечели общо 107 милиона долара, като почти половината са от премиерата в Китай – 45,6 милиона.

Aladdin 2019 Вече трета е игралната версия на „Аладин“. За този уикенд филмът на Гай Ричи спечели 24,5 милиона и вече има в сметката си 232 милиона долара. В останалата част от света той добави нови 67,6 милиона и така общият му резултат набъбна до почти 605 милиона.

На четвърто място е бившият лидер „Годзила: Кралят на чудовищата“. Новият филм в чудовищната вселена на „Уорнър“ спечели 15,5 милиона в САЩ и още 47,1 милиона в останалия свят. До момента общият му сбор е 292 милиона долара.

Godzilla: King of the MonstersСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg