Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Уинона Райдър смятала, че наистина се омъжва за Киану Рийвс, докато снимали „Дракула“

Уинона Райдър смятала, че наистина се омъжва за Киану Рийвс, докато снимали „Дракула“
Cinefish.bg

Артисти
Уинона Райдър смятала, че наистина се омъжва за Киану Рийвс, докато снимали „Дракула“

20.08.2018, 09:40  |   Видяна: 1865  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Уинона Райдър смятала, че наистина се омъжва за Киану Рийвс, докато снимали „Дракула“Преди 26 години Уинона Райдър се снима в прочутия филм на Франсис Форд Копола с Киану Рийвс. Оттогава тя е убедена, че сватбата им на снимачната площадка на „Дракула“ е... съвсем истинска.

„Реших, че наистина сме женени“, казва актрисата в скорошно интервю по повод промотирането на новия си филм „Destination Wedding“, който я събира отново с Рийвс. „За тази сцена Копола беше поканил истински румънски свещеник. Снимахме и той изпълни цялата церемония според правилата. Така че реших, че вече официално сме съпруг и съпруга“.

Уинона Райдър смятала, че наистина се омъжва за Киану Рийвс, докато снимали „Дракула“Когато се събират отново на снимачната площадка на „Destination Wedding“, тя пита звездата от „Матрицата“ дали си спомня своите обещания, че ще прекарат заедно останалата част от живота си. „Снимките наистина бяха специални, защото се случиха точно на Свети Валентин. Попитах Киану дали си спомня и той ми отговори: Боже мой, ние сме женени“, разказва Райдър.

Сега двамата имат нов шанс за романтично обвързване. В новия филм те играят депресирани (и депресиращи) гости на сватба в Калифорния, които установяват необичайна връзка помежду си. Премиерата на „Destination Wedding“ е на 31 август.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg