Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Уил Смит може да се завърне в „Обществен враг 2”

Уил Смит може да се завърне в „Обществен враг 2”
Cinefish.bg

Филми
Уил Смит може да се завърне в „Обществен враг 2”

10.01.2020, 09:06  |   Видяна: 1099  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Това беше един от най-впечатляващите трилъри на 90-те, допринесъл за звездния статус на Уил Смит. Тони Скот пък демонстрира класата си като режисьор на „Обществен враг“, разказващ за корупция в правителството и злоупотреба с техниките за наблюдение. Филмът е продуциран от Джери Брукхаймер, който по това време е на върха в Холивуд, и логично се превръща в касов хит с приходи над 250 милиона долара.

Разработените в този филм идеи си остават актуални и днес, когато лицевото разпознаване и различните техники за наблюдение предизвикват непрестанни спорове доколко това е необходимо и законно. Това обяснява и защо се подготвя продължение на историята от преди повече от 20 години. Очаква се Уил Смит отново да участва.Той ще се завърне в ролята на Робърт Клейтън Дийн, който след като разкрива конспирацията в първия филм, сега работи за правителството. Той има мисия да открие млад мъж, обвинен в киберпрестъпление. Разбира се, престъпникът се оказва невинен и Дийн в крайна сметка се заема да му помогне да изчисти името си. Двамата трябва да се изправят срещу агенти на правителството, а не разполагат с почти никакво време.


Историята донякъде ще повтаря случилото се в оригиналния филм. Разликата ще е, че Смит този път ще бъде в ролята на героя на Джийн Хекман. Разбира се, това е съвсем предварителна информация, но сюжетът ще е съобразен с развитието на технологиите и ще включва няколко изненадващи обрати.

Според изтекла информация за ролята на младия мъж студиото иска да покани Майкъл Б. Джордан или поне актьор, който да прилича на него. А комбинацията между звездата от „Черната пантера“ и Смит наистина звучи обещаващо.

Уил Смит може да се завърне в „Обществен враг 2”


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg