Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Уил Смит като бащата на сестрите Уилямс

Уил Смит като бащата на сестрите Уилямс
Cinefish.bg

Артисти
Уил Смит като бащата на сестрите Уилямс

05.03.2019, 13:19  |   Видяна: 256  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Всички фенове на тениса знаят кой е Ричард Уилямс. Бащата на Винъс и Серина Уилямс е човекът, допринесъл най-много за техните успехи. Макар че не е тренирал тенис, той успява да преодолее огромни трудности, заобикалящия го скептицизъм и своето проблематично минало, за да създаде две от най-големите имена в световния тенис.

Задава се филм за живота на Уилямс старши. Заглавието на бъдещия хит е „King Richard“, а в главната роля ще видим Уил Смит. Сценарият е дело на Зак Бейлин.

Уил Смит като бащата на сестрите Уилямс

Още когато дъщерите му са около 4-годишни, Уилямс изготвя план от 78 страници за техните професионални кариери в тениса. Той започва да тренира момичетата на кортове в Комптън и те бързо загатват за таланта си на различни турнири. Сестрите Уилямс са сред най-големите имена в историята на женския тенис, като Серина е с 23 победи в турнирите от Големия шлем.

Тим Уайт и Тревър Уайт („Вестник на властта“, „Дивата река“) ще са продуценти на филма, заедно със Смит и неговата компания Overbrook Entertainment. Наскоро звездата обяви, че се отказва от участие в „Отряд самоубийци 2“. Явно, защото вече е направил избор да участва в друг, по-важен за него филм. Иначе Смит, който скоро ще видим в ролята на Джин в игралната версия на „Аладин“, в момента довършва снимките на „Лоши момчета 3“.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg