Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Уил Поултър с главна роля в сериала „Властелинът на пръстените“

Уил Поултър с главна роля в сериала „Властелинът на пръстените“
Уил Поултър с главна роля в сериала „Властелинът на пръстените“
Cinefish.bg

Артисти
Уил Поултър с главна роля в сериала „Властелинът на пръстените“

05.09.2019, 09:37  |   Видяна: 904  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Младият британски актьор се сдоби с първата си наистина голяма роля. Уил Поултър ще участва в една от най-скъпите телевизионни продукции на всички времена – „Властелинът на пръстените“, може би най-амбициозният проект на Amazon.

Малд актьор в сериал по Властелина на пръстените

За момента не знаем никакви подробности за сюжета, който ще се различава от трилогията на Питър Джаксън. Според изтекла информация действието ще се развива в Средната земя по време на Втората епоха. В митологията на Дж. Р. Р. Толкин това е времето, в което Пръстените на силата, включително и пръстена на Саурон, са били създадени.

Кога и как са създадени пръсените във Властелина

Amazon издирва актьорски таланти по целия свят за ролите в сериала. Вече бе съобщено, че младата австралийска актриса Маркела Кавена е първото име, одобрено за участие. Смята се, че тя и Поултър ще са в ролите на Тира и Белдор.

Млада актриса в сериал по Властелина на пръстените

Джон Д. Пейн и Патрик МакКей, работили по „Стар Трек: Отвъд“, ще са сценаристи на поредицата, а сред продуцентите консултанти е Брайън Когман („Игра на тронове“). Както вече съобщихме, Хуан Антонио Бейона ще е режисьор на няколко от епизодите и ще бъде изпълнителен продуцент.

Поултър се прочу с участието си в поредицата „Лабиринтът“. Сред другите популярни филми с негово участие са комедията „Сем. Милър“ и шедьовърът на Алехандро Гонзалес ИняритуЗавръщането“. Младият актьор бе първоначалният избор за ролята на Пениуайз в „То“, която в крайна сметка получи Бил Скарсгард.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg