Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Уил Полтър си взима почивка от социалните мрежи

Уил Полтър си взима почивка от социалните мрежи
Уил Полтър си взима почивка от социалните мрежи
Cinefish.bg

Артисти
Уил Полтър си взима почивка от социалните мрежи

04.01.2019, 10:30  |   Видяна: 861  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Уил Полтър си взима почивка от социалните мрежиЗвездата от „The Black Mirror: BandersnatchУил Полтър обяви на хилядите си почитатели в социалните мрежи, че за известно време ще си вземе почивка от тях и по-специално от Туитър, тъй като има проблеми с емоционалното си и психологическо състояние, причинени от стотиците постовете в мрежите. Сред всички положителни отзиви има и редица отрицателни, както и нападки, които идват в повече на младия актьор.

25-годишната звезда от „Завръщането“ сподели: „Преди да напусна, бих искал да изкажа сърдечни благодарности на всички, които гледаха „The Black Mirror: Bandersnatch“, както и за отговорите ви (каквито и да са те), относно продукцията, която създадохме. Приемам критиката и съм благодарен да разбера колко много от вас са харесали работата ни, за чиято реализация се трудиха сериозно много хора.“

Докато Полтър не определи точно кое го е накарало да напусне Туитър, той сподели, че има нужда от това действие, за да намери равновесие в живота си и да подобри емоционалното си и психологическо състояние.

Уил Полтър си взима почивка от социалните мрежи

Както всички знаем добре, вътрешният ни баланс може да бъде сериозно нарушен в социалните мрежи. Там има много позитивни хора, както и много негативни, които е по-добре да бъдат избягвани. Това е нещо, с което се боря от известно време и в интерес на менталното ми здраве чувствам, че е време да променя връзката си със социалната медия“ – коментира още актьорът.

Въпреки всичко раздялата не е окончателна, Полтър споделя, че е признателен на всички организации, които са му помогнали, всички хора, с които е работил и ще се опитва да поства неща от време на време, както и да работи с най-големите си поддръжници.

Както е известно, социалните мрежи далеч не са така безобидни и крият доста опасности, особено за по-емоционални и чувствителни натури. В редица случаи потребители получават депресивни състояния, често породени от прекомерни отрицателни коментари, новини и публикации, както и предимно негативни емоции изразени под различни постове.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg