Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Уил Фарел ще срещне Господ в комедията “Swear to God”

Уил Фарел ще срещне Господ в комедията “Swear to God”
Комедийната звезда Уил Фарел ще поеме главната роля в комедийната продукция “Swear to God”
Cinefish.bg

Артисти
Уил Фарел ще срещне Господ в комедията “Swear to God”

30.06.2011, 16:04  |   Видяна: 3258  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Комедийната звезда Уил Фарел ще поеме главната роля в комедийната продукция “Swear to God”, чиито продуцент и най-вероятно режисьор ще бъде създателя на “Доведени братя” и “Ченгета в резерв”, Адам МакКей. Сценарият на филма бе закупен за шестцифрена сума от компанията Warner Bros, а надеждата е, че снимките ще започнат още в края на тази година.

Комедийната звезда Уил Фарел ще поеме главната роля в комедийната продукция “Swear to God”, чиито продуцент и най-вероятно режисьор ще бъде създателя на “Доведени братя” и “Ченгета в резерв”, Адам МакКей. Историята на “Swear to God” ще се фокусира върху самовлюбен и нагъл мениджър в голяма фирма (Уил Фарел), който отчаяно се опитва да докаже на хората около него, че се е срещнал очи в очи с Господ.

Важно е да се отбележи, че Фарел все още не е подписал договора за участие, но от Warner Bros са уверени, че именно той ще изпълни главната роля. Междувременно, представител на Адам МакКей, заяви, че той все още не е сигурен дали ще поеме режисурата филма, но със сигурност ще го продуцира, заедно с Уил Фарел.

Сценаристи на “Swear to God” са Алън Коен и Алън Фрийдланд, които работеха заедно по миналогодишния хит с Робърт Дауни-мл и Зак Галифанакис, “Път с предимство”, а ако всичко протече по план, филма ще отбележи петото общо сътрудничество между Уил Фарел и Адам МакКей, след “Водещият”, “Доведени братя”, “Рики Боби: Лудият на макс” и “Ченгета в резерв”.

Алън Фрийдланд:
“Като сценарист, аз съм много горд с постигнатото. Когато с Алън Коен споделихме идеята си на някои от приятелите ни, всички си помислиха, че става дума за някакъв вид продължение на “Всемогъщия Брус”. Истината е, че това е нещо съвсем различно. Нещо, което не мисля, че друг път е било показвано в комедия. Вече работихме с партньорите ни от Warner Bros върху филма “Път с предимство”, и едва ли бихме могли да си сътрудничим с по-добър екип.”

Комедийната звезда Уил Фарел ще поеме главната роля в комедийната продукция “Swear to God”, чиито продуцент и най-вероятно режисьор ще бъде създателя на “Доведени братя” и “Ченгета в резерв”, Адам МакКей. Режисьорът Адам МакКей планираше да събере за втори път Уил Фарел и Марк Уолбърг (които си партнираха в “Ченгета в резерв”) във футболната комедия “Turkey Bowl”, но за момента няма нова информация за този проект, и очакванията са, че “Swear to God” ще бъде следващия общ филм на Фарел и МакКей. В най-скоро време се очаква да бъде обявено и кой актьор ще изпълни другата главна роля в продукцията.

Освен Уил Фарел и Адам МакКей, “Swear to God” ще бъде продуциран от Джошуа Чърч (“Полу-професионалисти”) и Джими Милър (“Палавата класна”).

В следващите седмици се очаква да бъде разкрита и по-подробна информация за предстоящата комедия, включително и нейната премиерна дата.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg