Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Уесли Снайпс ще се бори със зомбита

Уесли Снайпс ще се бори със зомбита
Уесли Снайпс ще се бори със зомбита
Cinefish.bg

Артисти
Уесли Снайпс ще се бори със зомбита

04.06.2019, 09:18  |   Видяна: 603  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Знаем, че той е легендарен ловец на вампири, но сега ще се разправя и със зомбита. Уесли Снайпс ще участва във филма „Outbreak Z“, на който ще бъде и изпълнителен продуцент. Режисьор ще е каскадьорът Крис Брюстър, за който това ще е дебют на подобно поприще.

Филм с Уесли Снайпс и зомбита

Явно той е готов да поеме по стъпките на своя бивш колега Чад Стахелски, който от каскадьор успешно се преквалифицира в режисьор, при това на хитовата поредица „Джон Уик“. Освен това Брюстър често се е занимавал с хореография на бойните сцени за различни филми и телевизионни проекти, сред които са сериала „Дявол на доброто“, както и хитовете на Марвел „Ант-Мен и Осата“ и „Черната пантера“.

Комбинацията между него и звездата от „Блейд“ звучи убийствена. Снайпс ще играе офицер от полицията, който заедно със свой колега ще се заемат трескаво да издирят човек, който е изобретил ваксина срещу разпространението на един зомби вирус.

Сценаристи на „Outbreak Z“ са Хамид Торабпур, Клинт Нарамур и Анрдю Кайтлингър, а продуцент ще е Питър Уайз. В момента целият екип е в трескава подготовка за снимките, които ще се състоят през лятото в Минесота.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg