Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Tрите сезона на ''Под прикритие'' ще бъдат излъчвани в цяла Латинска Америка

Tрите сезона на ''Под прикритие'' ще бъдат излъчвани в цяла Латинска Америка
Cinefish.bg

Филми
Tрите сезона на ''Под прикритие'' ще бъдат излъчвани в цяла Латинска Америка

20.03.2013, 18:47  |   Видяна: 1544  |   Press Release  |   ФИЛМ
Потенциалът е продукцията да бъде гледана от близо 600 милиона зрители, които ще следят драматичните обрати на три наречия на испанския език.

До безпрецедентната сделка за България се стигна, след като световният дистрибутор на сериала "Под прикритие" - "Ню Филмс Интернешънъл", с посредничеството на "Лайънс Гейт", договори със "Сони" разпространението на пазара на Латинска Америка на трите сезона на продукцията. Третият сезон на практика е откупен (на зелено) преди реализацията и излъчването му.

Сериалът ще върви по канала на "Сони" - AXN. "Под прикритие" вече е програмиран за излъчване в Бразилия, а дублажът на епизодите е направен в студио в Маями.

"Сделката е без прецедент за българската филмова индустрия. Такъв пробив не е правен досега за сериал от Централна и Източна Европа, коментира програмният директор на БНТ Севда Шишманова. "БНТ показа международен стандарт на работа с избора на продуцентска компания, с избора на един изключително добър проект, селектиран от широка комисия от филмови експерти и с нивото на реализация от страна на „Камера” и студия „Екран”. БНТ доказа, че този модел е работещ и постигна резултат като продуцент и мениджмънт, който показва капацитета на обществената телевизия”.

"Смятам, че присъствието на героите от сериала ще допадне на зрителите в Латинска Америка, тъй като ние също сме южна нация и емоциите ни са доста близки", коментира продуцентът Димитър Митовски и обобщи: "Целият екип се е борил за това - този филм да има възможно най-голямо разпространение навсякъде по света."

"Ню Филмс Интернешънъл" инвестира в маркетинга на сериала и международното му представяне. "Под прикритие" се търгува в пакет с редица мегапродукции на "Лайънс Гейт". БНТ вече финансира производството на четвърти сезон.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg