Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Трилър с Никол Кидмън разпали страстите в Кан

Трилър с Никол Кидмън разпали страстите в Кан
Трилър с Никол Кидмън разпали страстите в Кан
Cinefish.bg

Филми
Трилър с Никол Кидмън разпали страстите в Кан

14.05.2018, 14:56  |   Видяна: 1762  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
След наддаване, продължило цяла нощ по време на пазара в Кан, в крайна сметка Annapurna Pictures се пребори за правата върху новия трилър с Никол КидмънDestroyer”. Компанията е надделяла над Amazon и няколко други студиа, а според някои източници цената на сделката е няколко милиона долара.

Карин Кусама е режисьор на филма, а сценаристи и продуценти са Мат Манфреди и Фил Хей. Тримата работиха заедно по трилъра от 2015 г. „Поканата“. Интересът към „Destroyer” е огромен, заради участието на звезда като Кидмън, която изглежда тотално преобразена във филма.

Тя играе детектива от полицейското управление на Лос Анджелис Ерин Бел. Преди години като младо ченге Ерин има задача да се внедри под прикритие в престъпна банда, подвизаваща се в пустинята на Калифорния. Резултатът от това обаче е катастрофален. Когато главатарят на бандата се появява години по-късно, Ерин тръгва по следите на останалите членове, с които тя е имала доста лични отношения, за да се помири с демоните, които са я измъчвали толкова дълго.

В момента филмът се намира в постпродукция, а в него участват още Себастиан Стан, Татяна Маслани, Тоби Кебел и Брадли Уитфорд. За Кидмън това ще е поредната голяма роля напоследък след „Убийството на свещения елен“ и „Измамените“. Тя бе сред звездите в сериала „Големите малки лъжи“, за който бе удостоена с няколко престижни награди.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg