Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Трейлър на нов документален филм за Стенли Кубрик

Трейлър на нов документален филм за Стенли Кубрик
Трейлър на нов документален филм за Стенли Кубрик
Cinefish.bg

Филми
Трейлър на нов документален филм за Стенли Кубрик

10.04.2020, 01:25  |   Видяна: 634  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Kubrick By Kubrick“, документален филм за легендарния режисьор, трябваше да има своята премиера на тазгодишния фестивал Трайбека. За съжаление, както всички останали събития, и този фестивал се отлага, но поне можем да видим официалния трейлър на филма.

За Стенли Кубрик са правени много филми. В този специално внимание заслужават интервютата му пред известния френски филмов критик Мишел Цимент. Кубрик и Цимент са приятели в продължение на 30 години и критикът е един от малкото хора, пред които великият режисьор се е изповядвал.

Биографичен филм за Стенли Кубрик

За първи път тези записи ще бъдат чути от по-голяма аудитория. Във филма ще видим и непоказвани досега кадри със създателя на „Портокал с часовников механизъм“ и „Бари Линдън“, предоставени от неговото семейство, както и архивни интервюта с актьорите Малкълм Макдауъл и Шели Дювал.

Неразкривани тайни за Стенли Кубрик

„Kubrick By Kubrick“ все пак може да бъде показан на фестивала Трайбека, ако той наистина се състои през септември. Режисьор е французина Грегори Монро, снимал документални филми за творци като Джери Луис, Мишел Льогран и Пиер Ришар. Продуценти са Мартин Лоран и Джереми Зелник.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg