Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Трейлър на документалния филм за Антон Йелчин

Трейлър на документалния филм за Антон Йелчин
Трейлър на документалния филм за Антон Йелчин
Cinefish.bg

Филми
Трейлър на документалния филм за Антон Йелчин

11.06.2019, 09:33  |   Видяна: 551  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Този филм ще предизвика голям интерес сред феновете на прекалено рано напусналия ни Антон Йелчин.

Love, Antosha“, чийто трейлър е вече факт, е хроника на неговия прекалено кратък живот. Режисьорът Гарет Прайс разказва за Йелчин, използвайки негови дневници, фотографии, текстове, авторска музика и интервюта.

Биографичен филм за Антон Йелчин

За него говорят много от неговите партньори на екрана, както и хората, които са го познавали най-добре. Включени са кадри от филми с талантливия актьор, както и кадри от неговия личен архив.

„Love, Antosha“ разчувства публиката на премиерата си на тазгодишния фестивал в Сънданс. Той ни представя Йелчин като отявлен киноман и киноексперт. От съвсем малък актьорът прави свои аматьорски филми, които демонстрират яркия му талант.

Филм за живота на Антон Йелчин

Син на руски емигранти, пристигнали в Америка, когато Антоша е едва на 6 месеца, той започва да гледа филми от невръстна възраст. Родителите му го запалват по киното с класиките на Мартин СкорсезеШофьор на такси“ и „Разяреният бик“. Той гледа всички шедьоври на киното още от немите филми, през френската Нова вълна и азиатски заглавия. След това старателно описва впечатленията си в свои дневници.

Първите отзиви след премиерата на Сънданс са много положителни за този портрет на младия актьор, загинал нелепо преди почти три години. Очакваме премиерата на филма на 2 август.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg