Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Трейлър на документален филм за легендата Натали Ууд

Трейлър на документален филм за легендата Натали Ууд
Трейлър на документален филм за легендата Натали Ууд
Cinefish.bg

Филми
Трейлър на документален филм за легендата Натали Ууд

08.04.2020, 07:50  |   Видяна: 638  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Малко са холивудските истории, които могат да се похвалят с мистичността и интригата около живота и смъртта ѝ. Натали Ууд е една от легендите на киното, но обикновено в медиите винаги се коментира нелепата ѝ смърт и дали тя не е била убита. Новият документален филм „Natalie Wood: What Remains Behind“ повдига завесата с помощта на нейни прочути приятели и членове на семейството ѝ.

Сред тях са нейната дъщеря Наташа Грегсън Уогнър, Мия Фароу и Робърт Редфорд и режисьорът Ричард Бенджамин.
Те коментират живота и драматичните ѝ връзки, смъртта ѝ и нейното наследство.

Биографичен филм за Натали Ууд

Както се вижда и в трейлъра, новият филм не оставя незасегната тема от живота на легендарната актриса. От участието ѝ в класики като „Бунтовник без кауза“, „Великолепие в тревата“ и „Уестсайдска история“ до бурния ѝ личен живот и шокиращата ѝ смърт през 1979 г., документалната продукция на HBO не само почита паметта на звездата, но и показва нейната човешка страна, която винаги е била засенчвана от пикантни детайли за живота ѝ.

„Natalie Wood: What Remains Behind“ не пропуска да разкрие подробности и за смъртта на актрисата, удавила се по време на почивка със съпруга си Робърт Уогнър. Въпреки че разследванията за точните причини продължават и до днес, все още остава неясна какво довежда до смъртта на Ууд. Ще чуем интересни теории за това, включително от самия Робърт Уогнър.

Режисьор на новия филм е Лоран Бузеро, снимал филми за други прочути легенди на Холивуд като Стивън Спилбърг, Роман Полански и Ричард Д. Занук. Премиерата очакваме на 5 май по HBO.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg