Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Трейлър на биографичен филм за Райнер Вернер Фасбиндер

Трейлър на биографичен филм за Райнер Вернер Фасбиндер
Трейлър на биографичен филм за Райнер Вернер Фасбиндер
Cinefish.bg

Филми
Трейлър на биографичен филм за Райнер Вернер Фасбиндер

02.06.2020, 02:19  |   Видяна: 563  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Той е признат за един от гениалните режисьори в киното. Райнер Вернер Фасбиндер създава своите филми в продължение на малко повече от десетилетие и работи активно през 70-те години, но за толкова кратко време създава повече от 40 филма, няколко сериала и късометражни филми, пише и пиеси. На бурния му, но кратък живот е посветен филма „Enfant Terrible“, чийто официален трейлър е вече готов.

Биографичен филм за Фасбиндер

От него можем да добием кратка представа за стила на работа на Фасбиндер, обсебен да постигне съвършенството с всеки кадър и да се превърне в един от най-великите режисьори в киното. Разбира се, киноманите знаят как завършва всичко, след като той умира едва на 37 години след свръх доза. Но наистина малко режисьори могат да се похвалят с такава продуктивност и с шедьоври като „Болвизер“, „Лили Марлен“ и „Бракът на Мария Браун“.

Бракът на Мария Браун на Фасбендер

„Enfant Terrible“, чийто режисьор е Оскар Рьорер, трябваше да има своята световна премиера по време на тазгодишния фестивал в Кан. Все още не е ясно кога биографичната драма ще излезе по кината, а и продуцентите предстои да изберат световен дистрибутор.

Bavaria Filmproduktion с гордост представя две от най-големите икони на немското кино в един филм: Райнер Вернер Фасбиндер, чието творчество е повлияло на режисьори по целия свят, и Оскар Рьорер, един от най-иновативните режисьори и сценаристи на Германия. „Enfant Terrible“ е едновременно отдаване на почит и опит за анализ на един вманиачен до крайност режисьор. Филмът е визуално зашеметяващ и впечатлява с невероятни изпълнения, особено на Оливър Масучи в ролята на Фасбиндер“, споделя продуцентът Маркус Зимер. Партньори на Масучи са Катя Рийман, Елдар Илдиз, Ева Матес, Гьоц Ото и Александър Шиър.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg