Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис Третата част на „Как да си дресираш дракон“ поставя рекорди в САЩ

Третата част на „Как да си дресираш дракон“ поставя рекорди в САЩ
Cinefish.bg

Бокс офис
Третата част на „Как да си дресираш дракон“ поставя рекорди в САЩ

25.02.2019, 08:01  |   Видяна: 875  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят2019 година не можеше да се похвали с много успешни продължения. „LEGO: Филмът 2“ се представи доста под очакванията, а „Честита нова смърт“ не успя да се доближи до резултатите на оригинала. Но пък „Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят“ постигна най-добрия резултат в поредицата на DreamWorks до момента.

Новата анимация, която вече от няколко седмици е по екраните в останалата част от света, дебютира в Америка с 55,5 милиона долара. Това е най-силният резултат от началото на годината, както и най-силният старт за трилогията, изпреварвайки „Как да си дресираш дракон 2“ (49,9 милиона). Извън САЩ филмът също се радва на голям интерес и до момента е спечелил почти 217 милиона.

Алита Боен АнгелНа второ място е лидерът от миналата седмица „Алита: Боен ангел“. Филмът на Робърт Родригес спечели 12 милиона долара за този уикенд и вече има 60 милиона. В останалата част от света интересът към него е доста по-голям. Фантастичният епос, продуциран от Джеймс Камерън, дебютира с 62 милиона в Китай и вече е спечелил над 202 милиона долара извън САЩ.

Трети се нареди „LEGO: Филмът 2“. За този уикенд приходите му са 10 LEGO: Филмът 2милиона и до момента е спечелил 83,6 милиона долара. На четвърто място дебютира новата комедия за пътя към върха на звездата от Световната кеч федерация Пейдж „Семейни кютеци“. Филмът, сред чийто продуценти е Дуейн Джонсън, който играе себе си в него, стартира с 8 милиона долара.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg