Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Том Харди работи по сценария на „Венъм 2“

Том Харди работи по сценария на „Венъм 2“
Том Харди работи по сценария на „Венъм 2“
Cinefish.bg

Филми
Том Харди работи по сценария на „Венъм 2“

08.08.2019, 08:21  |   Видяна: 727  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Няма спор, че двойствената роля на журналиста Еди Брок, който става приемник на извънземното създание Венъм, много му отива. Но явно и Том Харди е силно заинтригуван от този образ. Дори сам се включва в писането на сценария за дългоочакваното продължение.

Продължение на Венъм с Том Харди

Новината сподели Анди Съркис, който е известно, че официално бе избран за режисьор на „Венъм 2“. Вече по него се работи много усилено, като дори и Съркис има някои идеи в каква посока да бъде развито продължението.

Все още съм съвсем в началото. Имам ясна представа с какво се заемам и знам как би трябвало да изглежда визуално бъдещия филм, както и как да пренесем познатите герои в едно друго измерение“, казва Съркис.

Той допълва, че Харди, с когото се познават отдавна, работи по сценария с Кели Марсел, която бе сред сценаристите на първия филм. Разбира се, това е честа практика в Холивуд. Том Круз задължително взима участие в създаването на сюжета на всеки хит от поредицата „Мисията невъзможна“, а Робърт Дауни-мл. се включва в работата на Шейн Блек по сценария на „Железният човек 3“.

Надяваме се Харди и Марсел да приключат работа скоро, защото снимките са предвидени да стартират през есента. За момента няма точна дата за премиерата на „Венъм 2“, но Sony са запазили 2 октомври 2020 г. за „неозаглавено Марвел продължение“, така че ако всичко е наред, тогава се предполага, че филмът ще щурмува кината.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg