Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Толгахан Сайъшман е лошото момче в „Сезони на любовта” по Диема Фемили

Толгахан Сайъшман е лошото момче в  „Сезони на любовта” по Диема Фемили
Cinefish.bg

Тв новини
Толгахан Сайъшман е лошото момче в „Сезони на любовта” по Диема Фемили

29.04.2013, 11:19  |   Видяна: 15340  |   Press Release  |   ТВ
На снимачната площадка актьорът намира жената до себе си – актрисата Селен Сойдер

Толгахан Сайъшман, едно от лошите момчета на турското кино, е преживял трудни времена, взимал е грешни решения за живота си, но в крайна сметка и си е взел поука от всички направени грешки. Актьорът в момента е една от най-големите звезди в Турция и изпълнява главната роля в сериала "Сезони на любовта", който стартира още тази вечер от 22.00 часа в ефира на Диема Фемили.

Като известните си колеги Къванч Татлъту /"Перла" и "Забраненият плод"/, Кенан Имзиралъоглу /"Езел"/ и Бурак Хаккъ/"Мелодия на сърцето"/, Толгахан става актьор, след като прави успешна кариера на модел. Първо печели конкурс за красота в Турция, а след това световен конкурс в Корея.

Актьорът сам признава, че не е лесен характер, ревнив е и държи да изразява мнението си дори по отношение на това как се облича любимата му. „Затова досега нито една от тях не ми стана жена”, признава самият той. Че има труден характер показват и отношенията му с колегите. В края на миналата година спор с Хатидже Аслан на снимачната площадка на „Сезони на любовта” прераства във физическа разправа, която накарала по-възрастната му партньорка да се оплаче на продуцента. Двамата били в лоши отношения още от началото на снимките и Толгахан постоянно изразявал недоволството срещу капризите й.

Любимата жена на Толгахан – Селен, не му отстъпва по нрав. Наскоро, след като не харесала дрехите, с които трябвало да снима поредния епизод, се скарала със стилистката и дори си позволила да й посегне. Толгахан Сайъшман все пак обича красивите жени, но не смята, че красотата е най-важното нещо в отношенията. Държи на честността и на това да заема важно място в живота на любимата си. Макар че му се носи славата на Дон Жуан, твърди, че когато се влюби, за него не съществува никой друг, освен жената, която обича.

Не екрана, в „Сезони на любовта” звездата се превъплъщава в образа на единствения син в консервативно анадолско семейство – богатата фамилия Илгаз. Неговият герой отчасти е негова противоположност – строго следва традициите в семейството, способен на всичко, за да запази мира и хармонията. Двамата обаче си приличат по това, че са красиви и успели мъже, за които в живота, включително и в любовта, всичко е възможно.

„Сезони на любовта” – от 29 април, всеки делничен ден от 22.00 часа по Диема Фемили


Сезони на любовта
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg