Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Тайка Уайтити ще се заеме с „Тор 4“?

Тайка Уайтити ще се заеме с „Тор 4“?
Cinefish.bg

Артисти
Тайка Уайтити ще се заеме с „Тор 4“?

19.04.2019, 09:00  |   Видяна: 773  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Отдавна се говори за ново приключение на бога на гръмотевиците. И явно то все пак ще се случи, при това на режисьорския стол отново ще седне Тайка Уайтити, който се наложи в Холивуд с „Тор: Рагнарок“. Поне за това намеква актрисата Теса Томпсън.

Какво ще се случи в Марвел вселената след „Отмъстителите: Краят“ все още си остава загадка. Бъдещият касов хит на братя Русо ще е безспорната кулминация на всички филми досега и на историите с любимите супергерои. Какво ще се случи с тях оттук нататък?

Тайка Уайтити ще се заеме с „Тор 4“?

Знаем, че Черната вдовица ще се завърне в своя дългоочакван самостоятелен филм. Други от супергероите на Марвел ще се подвизават в подготвяните за тях сериали за платформата „Дисни+“. Знаем, че се подготвят още „Доктор Стрейндж 2“, „Пазители на галактиката 3“, а може би освен тях е ред и за ново завръщане на Крис Хемсуърт в коронната си роля.

За „Тор 4“ се заговори още след премиерата на „Рагнарок“, който се превърна в най-успешния филм за скандинавския бог. Всички оцениха майсторството на Уайтити, който поощри импровизацията на актьорите по време на снимките и засили хумора. Така че изглежда повече от логично той да се завърне за продължението.

Актрисата Теса Томпсън, която бе партньорка на Хемсуърт в „Рагнарог“, както и в предстоящия хит „Мъже в черно: Глобална заплаха“, сподели в скорошно интервю, че вече се работи по „Тор 4“ и че Уайтити отново ще е режисьор. Очакваме скоро официално потвърждение от „Дисни“, но това няма да се случи преди премиерата на „Отмъстителите: Краят“.

 Тайка Уайтити ще се заеме с „Тор 4“?
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg