Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Тайка Уайтити със сериал по „Бандити на времето“

Тайка Уайтити със сериал по „Бандити на времето“
Тайка Уайтити със сериал по „Бандити на времето“
Cinefish.bg

Артисти
Тайка Уайтити със сериал по „Бандити на времето“

12.03.2019, 11:28  |   Видяна: 248  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Apple обявиха, че Тайка Уайтити е техния избор за режисьор на сериала „Бандити на времето“ по култовия филм на Тери Гилиъм от 1981 г. Създателят на „Тор: Рагнарог“ ще е режисьор и ще бъде съсценарист на пилотния епизод, освен това ще е изпълнителен продуцент, заедно със самия Гилиъм.

Оригиналният филм разказва за приключенията на 11-годишния Кевин, който открива, че в гардероба му има дупка във времето. През нея влизат шест джуджета и повеждат момчето на необикновено пътешествие през историята на света. Пътешествениците преминават през Древна Гърция, Средновековието, нашествието на Наполеон и началото на 20 век, преди да се сблъскат със силите на злото в крепостта на вечния мрак.

Time bandits film 1981

Във филма участват колегите на Гилиъм от „Монти Пайтън“ Джон Клийз и Майкъл Пейлин, а сред останалите звезди са Шон Конъри, Ралф Ричардсън, Джим Броудбент и Иън Холм. 

Уайтити звучи като идеален избор за този сюжет и сме сигурни, че ще демонстрира блестящото си чувство за хумор. Преди да се заеме с „Бандити на времето“, той ще работи по друг сериал.

Уайтити бе обявен за един от режисьорите на „The Mandalorian“, който ще е сред големите хитове в стриминг платформата „Дисни +“.

Междувременно през есента предстои премиерата на новия филм на Уайтити „Jojo Rabbit“. Той ще представя драматична история от времето на Втората световна война, а самият режисьор ще видим в ролята на Хитлер.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg