Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Тарантино ще превърне новия си филм в сериал за Netflix

Тарантино ще превърне новия си филм в сериал за Netflix
Cinefish.bg

Артисти
Тарантино ще превърне новия си филм в сериал за Netflix

02.08.2019, 10:20  |   Видяна: 525  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
През април тази година Куентин Тарантино изненадващо представи разширена версия на последния си филм „Омразната осморка“. Той беше превърнат в сериал от четири епизода за Netflix, като в него бяха добавени непоказвани до момента 25 минути.

Ето че сега култовият режисьор има идея да направи подобно нещо и с най-новия си шедьовър. Според публикация в New York Times той ще превърне „Имало едно време в... Холивуд“ в сериал за Netflix, в който ще бъдат включени всички отпаднали от финалната версия сцени. А те никак не са малко.

Явно съществуват няколко версии на филма с различно времетраене. При премиерата му на фестивала в Кан „Имало едно време“ бе с продължителност почти три часа. Впоследствие Тарантино обяви, че ще прави промени, но във версията, излязла по кината в САЩ няма съществени изменения.

Тарантино ще превърне новия си филм в сериал за Netflix

Знаем, че доста заснети сцени са отпаднали от филма. Сред тях най-голям интерес предизвикват тези с
Джеймс Марсдън. За неговата роля не се знаеше нищо, но впоследствие се оказа, че той е играл младия Бърт Рейнолдс. Самият Рейнолдс беше избран да участва във филма, но почина малко преди старта на снимките. Смята се, че в негова памет Тарантино е изрязал сцените с Марсдън.

Но пък може да ги видим в един бъдещ сериал. Няма как обаче да получим потвърждение за това, докато филмът е все още на екран и впоследствие се включи в надпреварата за престижните кино отличия в края на годината.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg