Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Бокс офис Тарантино с рекорд, но ''Цар Лъв'' отново на върха

Тарантино с рекорд, но ''Цар Лъв'' отново на върха
Cinefish.bg

Бокс офис
Тарантино с рекорд, но ''Цар Лъв'' отново на върха

29.07.2019, 09:36  |   Видяна: 390  |   синефиш.бг  |   БОКС ОФИС
Цар ЛъвГолеми бяха очакванията към новия филм на Куентин Тарантино и те бяха напълно оправдани. Все пак никой не можеше да се пребори с шампиона „Цар Лъв“, който си остана на върха на боксофиса.

За този уикенд новата версия на Джон Фавро по любимата анимация спечели нови 75,5 милиона долара в САЩ и така достигна приходи от 350,7 милиона. В останалия свят приходите й са 142,8 милиона и така общият й сбор е 962,7 милиона. Само за сравнение предишният филм на Фавро „Книга за джунглата“ завърши своето шествие по кината с 966 милиона.

Съвсем скоро новият „Цар Лъв“ ще надмине майсторската граница от 1 милиард долара. Интригата е какви ще са финалните му приходи. За момента шампионът на „Дисни“ сред игралните версии е „Красавицата и Звяра“ с 1,26 милиарда долара.

Имало едно време... в ХоливудНа второ място дебютира дългоочакваният девети филм на Тарантино „Имало едно време в... Холивуд“. Приходите му от 40,3 милиона долара са рекорд за култовия режисьор, изпреварвайки досегашния шампион от преди точно 10 години „Гадни копилета“ (38 милиона).

Трети се нареди „Спайдър-мен: Далече от дома“. За този уикенд новият хит с Том Холанд спечели 12,2 милиона долара и вече има 345 милиона в САЩ. Така задмина крайния резултат на „Спайдър-мен: Завръщане у дома“ (334 милиона). По-важната новина е, че общите му приходи вече са 1,03 милиарда долара и така той стана първият филм за супер героя на Марвел с подобно постижение.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg