Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми “арантино с нова верси€ на Д»мало едно време... в ’оливудУ?

“арантино с нова верси€ на Д»мало едно време... в ’оливудУ?
Cinefish.bg

‘илми
“арантино с нова верси€ на Д»мало едно време... в ’оливудУ?

07.06.2019, 09:34  |   ¬ид€на: 1277  |   синефиш.бг  |   ‘»Ћћ
«наем, че този филм ще е много специален. ƒоказа го още премиерата му на фестивала в  ан, предизвикала възторжени коментари, както и предположени€ за много номинации и награди „ќскар“. ћоже ли  уентин “арантино да бъде недоволен от нещо?

ќказва се, че може. ѕричина за това е пресконференци€та след прожекци€та на „»мало едно време... в ’оливуд“, където прочути€т режисьор бе атакуван заради сцените с насилие над жени и факта, че рол€та на ћарго –оби е значително по-малка от тези на нейните партньори мъже, въпреки че бе използвана максимално в рекламната кампани€ на филма.

“арантино с нова верси€ на Д»мало едно време... в ’оливудУ?

¬ резултат на това “арантино сподели иде€та да премонтира готови€ филм и да добави повече сцени с –оби. јко в€рваме на неговите подм€тани€, нови€т му шедьовър може да стане един от най-дългите в кариерата му досега с продължителност почти два часа и 45 минути.

«а момента все още не е €сно дали това ще се случи. ƒори шефът на Sony “ом –отман не знае дали „»мало едно време...“ ще бъде промен€н. “ой отбива всички въпроси по темата с отговора: „“р€бва да питате сами€ маестро“. ¬се пак всички от студиото са много доволни от приема в  ан, но н€мат намерение да налагат своето мнение на “арантино.

ј той запазва мълчание дали ще прави промени по филма. ¬се пак в последни€ финален трейлър на нови€ хит с Ћеонардо ƒикаприо и Ѕрад ѕит има сцени, които не са фигурирали във верси€та, представена в  ан. ƒали тези кадри ще бъдат добавени в нови€ вариант на филма ще разберем в следващите н€колко седмици. ѕремиерата на „»мало едно време...“ в Ѕългари€ е на 16 август.
 


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg