Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Тарантино потвърждава своето оттегляне от киното

Тарантино потвърждава своето оттегляне от киното
Cinefish.bg

Артисти
Тарантино потвърждава своето оттегляне от киното

04.07.2019, 10:26  |   Видяна: 956  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Още преди години Куентин Тарантино заяви намерението си да се откаже от киното след своя 10-ти филм. Оттогава не спират коментарите дали наистина смята да го направи или това е била просто прищявка. И ето че в навечерието на премиерата на последния му, 9-ти филм „Имало едно време в... Холивуд“, култовият режисьор споделя, че оттеглянето му може да стане по-рано от очакваното.

„Мисля, че когато става въпрос за филми за голям екран, вече съм достигнал своя лимит. Оттук нататък се виждам повече като сценарист или автор на пиеси, така че няма да спирам с творчеството. Но мисля, че направих каквото можах в киното“, споделя Тарантино в скорошно интервю.

Тарантино потвърждава своето оттегляне от киното

Той допълва, че не се е отказал от решението да се оттегли след своя 10-ти филм, но едва сега си дава сметка, че всъщност е завършил общо 9 филма. Брад Пит, който изпълнява една от главните роли в новия му шедьовър, потвърждава намеренията му.

„Не мисля, че той блъфира. Мисля, че той разбира факта, че с напредването на годините режисьорите постепенно губят своята форма. Но той има други планове и няма да се сбогува с шоубизнеса“, казва Пит. 

Самият Тарантино признава, че оттеглянето му ще зависи от успеха на „Имало едно време в... Холивуд“. Филмът ще излезе по кината в САЩ в края на месеца и според някои прогнози ще дебютира с около 30 милиона долара, но има шансове да спечели и 50 милиона за първия  си уикенд.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg