Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Тарантино намери своя Роман Полански

Тарантино намери своя Роман Полански
Cinefish.bg

Филми
Тарантино намери своя Роман Полански

29.08.2018, 09:03  |   Видяна: 1332  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Новият филм на Куентин Тарантино „Имало едно време в Холивуд“ ще се превърне в нещо от сорта „Кой кой е в Холивуд“. Почти не останаха звезди, които да не участват в него. И макар че прочутият режисьор вече започна снимки, продължава да добавя нови и нови имена към актьорския състав.

Сега обаче Тарантино обяви едно много важно попълнение. Става въпрос за млад полски актьор, чието име със сигурност не сте чували, но именно той ще играе режисьор, който определено знаете много добре. Рафал Завиеруча ще бъде Роман Полански, чиято съпруга Шарън Тейт става жертва на Чарлс Менсън и неговата секта.

Тарантино намери своя Роман Полански

Историята вече е добре позната на всички. И докато беше ясно, че Марго Роби, която играе Тейт, ще е сред най-важните актьори във филма, Тарантино въобще не споменаваше, че ще видим и младия Полански. Надяваме се в скоро време да разберем дали в дългоочаквания му шедьовър ще се появи и самият Менсън и евентуално кой актьор ще го изиграе на екрана.

Междувременно още две имена се присъединиха към набъбналия списък от актьори във филма. Сидни Суини, нашумяла с участието си във втория сезон на сериала „Историята на прислужницата“, е сред тях, заедно с Дани Стронг. Стронг е създател на сериала „Империя“, а освен това е сценарист на друг сериал „Милиарди“, както и на двете части на „Игрите на глада: Сойка присмехулка“.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg