Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Танци и ревност в къщата на тъщата - утре от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV

Танци и ревност в къщата на тъщата -  утре от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV
В опит да завоюва възхищението на Анастасия, той е готов на истински подвизи - дори да влезе в ролята на латино мачо.
Cinefish.bg

Тв новини
Танци и ревност в къщата на тъщата - утре от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV

04.01.2012, 13:01  |   Видяна: 3391  |   Press Release  |   ТВ

Утре от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV стар приятел на Коцето ще върне съпрузите в хубавите волни спомени от първите им срещи.

Утре от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV стар приятел на Коцето ще върне съпрузите в хубавите волни спомени от първите им срещи. Лъчо и Зара ще подложат училищната психоложка на сериозно изпитание на твърдостта на характера, а родителите им ще „блеснат” в съвсем неподозирана светлина.

Какви комични ситуации възникват в къщата на тъщата при срещата с педагожката и как ще повлияе семейство Коцеви върху професионалната й увереност, ще стане ясно утре вечер от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV.

Утре от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV стар приятел на Коцето ще върне съпрузите в хубавите волни спомени от първите им срещи. В дванадесетия епизод на авторския ситком групата за взаимопомощ на Коцето ще обясни защо жените си падат по чужденци и каква е пропорционалната зависимост между дължината на името и мъжкото достойнство. Мама Еми ще приеме екзотичен гост, който ще плени нежния пол в семейството и ще предизвика неконтролируема ревност в Коцето.

В опит да завоюва възхищението на Анастасия, той е готов на истински подвизи - дори да влезе в ролята на латино мачо. Но към кого всъщност е насочено влечението на госта, зрителите ще видят в четвъртък от 21:00 часа в „Домашен арест” по bTV.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg