Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Световният латино идол Тони Карейра идва в България за X Factor

Световният латино идол Тони Карейра идва в България  за X Factor
5
5 5 5
5
5 5 5
5 5
Cinefish.bg

Тв новини
Световният латино идол Тони Карейра идва в България за X Factor

02.09.2013, 14:06  |   Видяна: 1356  |   Press Release  |   ТВ
След като преди дни дясната ръка на Саймън Кауъл – Джордж Левендис помогна на Саня в избора й на най-добрите от нейната категория, утре в България пристига световната латино звезда Тони Карейра. Той ще помага на Мария по време на предстоящата мисия “Къщата на съдиите”, в която менторите ще са поставени пред тежко тридневно предизвикателство. Те трябва да изберат кои от участниците ще продължат напред и ще бъдат финалисти за истинската надпревара на голямата сцена на X Factor.

Тони Карейра и Мария Илиева се запознават през 2012 г. на музикален фестивал в Полша, където Тони е запленен от неповторимото присъствие на изпълнителката на сцената и й предлага да запишат дует под съпровода на Лондонския симфоничен оркестър. „Първата голяма любов” (Primeiro Grande Amor) прозвуча в зала Олимпия и „Арена Атлантико”, където Мария беше специален гост на световното турне на Тони.

Лично Мария ще посрещне Тони Карейра на летището утре, в 14.00 часа. Първото нещо, което двамата ще направят, е да обсъдят кандидатите в X Factor. Коя е категорията, за която ще отговаря тя, ще разберем в епизодите, които стартират на 9 септември от 21:00 часа.

X Factor – от 9 септември, 21.00 ч. по Нова ТВ

Световният латино идол Тони Карейра идва в България  за X Factor

За Тони Карейра:
Тони Карейра е най-успешният и обичан португалски изпълнител, считан за един от най-големите символи за национална гордост.
От 25 години на сцена, Тони има 15 албума с над 4 милиона продадени копия. Албумите му са били платинени над 50 пъти.
През 2013 Тони отбелязва 50-годишния си рожден ден и 25 години от началото на соловата си кариера с двоен албум "Essecial", оркестриран и записан с Лондонския симфоничен оркестър. Два дни след издаването му, албумът застава начело на португалските класации, а за по-малко от 3 седмици вече е тройно платинен.
Тони Карейра изнася концерти на едни от най-престижните световни сцени, като многократно е пълнил лондонската Brixton Academy, зала "Олимпия" в Париж, "Арена Атлантико" в Лисабон и др. Негов концерт в Лисабон пред 75,000 души държи рекорд на Гинес за такъв с най-много аплодисменти.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg