Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Студентският филм "Коварна игра" с огромен интерес в мрежата

Студентският филм Коварна игра с огромен интерес в мрежата
„Коварна игра“ - студентския филм на Мартин Райковски и Любомир Киров, който беше пуснат в петък вечерта за свободно теглене в изветен български торент сайт, направи истински бум в мрежата.
Cinefish.bg

Филми
Студентският филм "Коварна игра" с огромен интерес в мрежата

05.06.2012, 09:59  |   Видяна: 2748  |   actualno.com  |   ФИЛМ

Коварна игра“ - студентския филм на Мартин Райковски и Любомир Киров, който беше пуснат в петък вечерта за свободно теглене в изветен български торент сайт, направи истински бум в мрежата.

„Коварна игра“ - студентския филм на Мартин Райковски и Любомир Киров, който беше пуснат в петък вечерта за свободно теглене в изветен български торент сайт, направи истински бум в мрежата.Въпреки скромния бюджет и опит, филма е свален над 20 000 пъти за по-малко от 48 часа, попадна в 10-те най-теглени торенти на сайта.

Режисьорите, които са възпитаници на Нов Български Университет, споделиха, че са избрали темата за гангстери много лесно, защото и двамата са фенове на култовите екшън филми от 90-те години на Холивуд. Момчетата разказаха, че решението да се снима филм по компютърна игра (Grand Theft Auto IV) не е било лесно, но е сериозно предизвикателство. В крайна сметка филмът е направен изцяло за удоволствие и с удоволствие, все пак над 20-те хиляди тегления доказаха, че решението да се пусне за свободно теглене е било правилно.

Филмът пресъздава историята на двама братя - Били (Александър Кънев) и Джими (Станислав Дойнов), озовали се от грешната страна на закона. Били e дилър на дрога, забъркал се с грешните хора, а брат му е изпълнител на мокри поръчки.

Живейки на ръба, без да искат двамата се озоват в битка за надмощие между Олег (Тихомир Благоев) и Саша (Георги Велизаров) - синове на наскоро починал гангстер. Оливия (Теодора Томчева) – гаджето на Олег - има свои разбирания за ганстерския живот и вплита Олег и Саша в собствена игра, заедно с мистериозна фигура.

Редактор: Георги Иванов

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
verkam Отрицателно
1 05.06.2012, 10:50
Оценка: 1
1 гласа

Ужасна идея. Младите режисьори с това свое действие реабилитират торент тракерите. А те имат нужда от точно това в момента.

Тези млади творци не трябва нито за миг от бъдещия си творчески път да отварят и дума, че се краде от интелектуалният им труд. Явно още не си изкарва парите сами.

Можеха да направят своя страница и филма да се гледа безплатно в нея. Можеше дори да го пуснат за безплатно гледане в НЕТ СИНЕМА или в сайта на НБУ.

За 48 часа се регистрират по 500 000 сваляния. Не мога да кажа че 20 000 е феноменален успех.

На това ли учат в Нов Български Университет младите си режисьори - възпитаници - както ги наричат. Не са ги научили точно на последното. Образованието освен да дава нови знания трябва и да възпитава. Явно в НБУ се интерусват преди всичко от таксите.

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg