Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Стаси Кара с нов проект

Стаси Кара с нов проект
Стаси Кара с нов проект
Cinefish.bg

Артисти
Стаси Кара с нов проект

29.01.2018, 15:34  |   Видяна: 3066  |   Press Release  |   АРТИСТ
Известният кино журналист Стаси Кара отваря изцяло нова страница в живота и работата си. Червенокоската представи новия си проект – пътуващ филмов влог с името Cinema Confidential или иначе казано “Поверително от света на киното” пред приятели и журналисти. През 2018 г., всеки четвъртък ще можем да гледаме нов епизод от поредицата й, която освен че включва обичани имена от света на киното, ще ни среща с тях от градове, използвани за филмови локации.

Стаси Кара

През януари и февруари Стаси ще ни разкаже за няколко европейски актьори, добили световна слава и успешно прескочили в света на голямото кино. Списъкът включва две от иконите на френското кино, секс символ от 80-те години, испанска актриса, изиграла злодей в холивудски блокбъстър, италиански актьор, разбил не едно и две женски сърца, както и български творец, добил световно признание.  Освен среща с герой звезда, всяка седмица ще се пренасяме и в европейски град, участвал в многобройни кино продукции. Сред локациите, които Стаси подготвя в проекта, са Берлин, Лондон, Барселона, Рим и Неапол.

Стаси Кара

В първи епизод гостите на Стаси и Драго Симеонов, който влезе в ролята на ководещ, буквално бяха пренесени в кафе “Айнщайн” в Берлин, където режисьорът Куентин Тарантино снима една от сцените си във филма “Гадни копилета”. Но това далеч не е всичко. Те попаднаха и на червения килим на европейските филмови награди и се запознаха отблизо с обичания шведски актьор Стелан Скарсгард. Познаваме го като учител по математика от “Добрият Уил Хънтинг”, един от потенциалните бащи на героинята на Аманда Сейфрийд в “Мама мия”, както и като Бил Търнър по прякор каиша от поредицата “Карибски пирати”. Той си поговори със Стаси за прехода към Холивуд, за добрите и лошите хора в днешно време и как се чувства като баща на двама от младите секс символи в киното – Александър и Бил Скарсгард.

Стаси Кара

Филмовите разходки и срещи от Европа ще се случват веднъж седмично в Cinema Confidential до месец март, когато журналистката ще замине отвъд Океана в сърцето на киното – Холивуд, подобно на героите от поредицата си. От там, точно навреме за най-големите филмови отличия - наградите “Оскар”, тя ще продължи да ни запознава с големи звезди, любопитни истории от света на киното, съдби на хора, стигнали до успеха, като едновременно с това ще ни разкрива всичко онова, което остава зад кадър – студиата, локациите и най-вече процесите, които предхождат всяка успешна продукция. Влогът на Стаси Кара е замислен като изцяло международен, двуезичен проект – с опция за прочит на английски и български език.

Стаси Кара

И за да бъде новото начало истинско, журналистката сменя и името си. В новото приключение Стаси се превръща в Станислава Айви (Ivy), за да обиколи света на киното в ново амплоа. Освен в търсене на интервюта и герои, Стаси ще търси реализация и на собствените си филмови идеи и проекти. Тя завърши курс по режисура в престижната школа New York Film Academy през лятото на 2017 г., има завършен сценарии за пилотен епизод за сериал по книгата й “Повикът на щастливата случайност”, както и за още няколко късометражни проекта.

Стаси Кара

Всичко най-интересно тепърва предстои и във втори епизод журналистката ще ни заведе на още няколко популярни дестинации в Берлин, използвани като снимачни площадки през годините във филми като "Бягай, Лола", "Мостът на шпионите" или "Криле на желанието". Ще се пренесем и в музея на киното, заобиколени от автентична филмова история и костюми. Не с една, а с две дами ще се срещнем отблизо - обичаната френска актриса Жулиет Бинош и секс символа на 80-те години и муза на много европейски режисьори - Настася Кински. Двете ще споделят пред Стаси тайни от пътя си към голямото кино.  

Приключенията на Стаси Айви (Ivy) и проекта Cinema Confidential следете на:

www.cinema-confidential.com

https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential

https://www.facebook.com/cinemaconfidential/

https://www.instagram.com/cinemaconfidential/

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg