Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини —тарките и техните вълци в предистори€та на Д»гра на троновеУ

—тарките и техните вълци в предистори€та на Д»гра на троновеУ
Cinefish.bg

“в новини
—тарките и техните вълци в предистори€та на Д»гра на троновеУ

10.07.2019, 09:38  |   ¬ид€на: 649  |   синефиш.бг  |   “¬
 —тарките и техните вълци в предистори€та на Д»гра на троновеУ

¬ръзката между членовете на рода —тарк и техните вълци бе едно от най-слабите места в иначе маниашки€ сериал „»гра на тронове“. ќбщуването между хора и зверове, представено толкова впечатл€ващо в книгите на ƒжордж –. –. ћартин от поредицата „ѕесен за огън и лед“, бе доста неглижирано в сериала. ѕричина за това б€ха сложните снимки – докато епизодите б€ха заснети в Ћондон, вълците се намираха на отделна локаци€ в Ћос јнджелис.

—тарките и техните вълци в предистори€та на Д»гра на троновеУћартин обаче признава, че това ще бъде поправено в подготв€ната предистори€ на шоуто. —нимките на пилотни€ епизод вече са в разгара си, като действието в него ще се развива около 5000 години преди добре познатите ни събити€ в телевизионни€ феномен.

„¬ предистори€та€ ще видим членове на рода —тарк. » докато в тези времена още ги е н€мало драконите, това не означава, че н€ма да видим други същества. явно Ѕелите бродници или както ги наричам в моите книги ƒругите, ще са на лини€ и ще имат съществена рол€ в случващото се на екрана. ўе има и други същества като вълци и мамути“, сподел€ ћартин.

—тарките и техните вълци в предистори€та на Д»гра на троновеУўе видим предците на —тарките, но по това време фамили€та Ћанистър все още е не съществувала. Ќо ћартин допълва, че и светът на ¬естерос е много по-различен в предистори€та.

«наем, че Ќаоми ”отс бе об€вена за изпълнителка на главната рол€ в нови€ сериал, но писател€т признава, че по-скоро рол€та й н€ма да изпъква на фона на останалите актьори. “ака че в това отношение в предистори€та н€ма да има един главен герой и по това т€ все пак ще се доближава до „»гра на тронове“.

—тарките и техните вълци в предистори€та на Д»гра на троновеУ


—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg