Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини „Стани богат” сдобрява Мишо Шамара и Ангел Джамбазки

„Стани богат” сдобрява Мишо Шамара и Ангел Джамбазки
„Стани богат” сдобрява Мишо Шамара и Ангел Джамбазки
Cinefish.bg

Тв новини
„Стани богат” сдобрява Мишо Шамара и Ангел Джамбазки

01.04.2013, 12:14  |   Видяна: 3026  |   Press Release  |   ТВ

Утрешният епизод на „Стани богат” ще помири двама души, които стигнаха дори до СЕМ и прокуратурата в разногласията си – Мишо Шамара и Ангел Джамбазки. Именно песента „Бяло, зелено, червено” бе причината, поради която зам.-председателят на ВМРО подаде сигнал до СЕМ срещу скандалния рап изпълнител.

Пред водещия Ники Кънчев обаче двамата ще признаят, че отношенията между тях отдавна са се поуспокоили, а като доказателство за това ще направят една от най-силните игри този сезон.

Мишо Шамара и Ангел ДжамбазкиВ ефира на „Стани богат” ще разберем защо като млад Ангел Джамбазки е отнасял полицейски палки, какво е общото между бащата на Мишо Шамара и Екватора, кой от тях е по-голям футболен фен и какво оръжие имат.

Въпроси за моряшки татуировки, митични древногръцки герои и дори Мечо Пух са само част от областите, които ще предизвикат нестандартния тандем по пътя му към 100-те хиляди.

Другата двойка, която ще седне на стола на богатството, е в състав внучка на политик, станала писател, и внук на писател, станал политик – Людмила Филипова и Димитър Стоянов.

Людмила Филипова и Димитър СтояновДвамата ще се срещнат за първи път именно в студиото на „Стани богат”. Пред Ники Кънчев внучката на Гриша Филипов ще признае, че винаги е искала да прилича на дядо си по отношение на дисциплината.

Димитър Стоянов пък ще сподели кое е най-ценното, което е научил от Радой Ралин, а именно – умението да се живее скромно. Ще се окаже, че той и известният български хуморист са били и една и съща зодия по китайския календар.

Как ще приключи играта на двата тандема и кой ще стигне до въпрос за по-голяма сума, ще разберем в утрешния епизод на „Стани богат” – от 20.00 ч. по Нова ТВ.

 „Стани богат” – всеки вторник, от 20.00 ч. по Нова ТВ, както и в безплатната онлайн платформа NovaPlayСподелете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg