Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Сталоун, Шварценегер и Уилис - с покана за снимки на продължението на "The Expendables" у нас

Сталоун, Шварценегер и Уилис - с покана за снимки на продължението на The Expendables у нас
Ако имаме локален и международен късмет, в Киноцентъра наесен ще кацнат Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Джет Лий, Долф Лундгрен, Жан-Клод ван Дам
Cinefish.bg

Артисти
Сталоун, Шварценегер и Уилис - с покана за снимки на продължението на "The Expendables" у нас

14.07.2011, 13:11  |   Видяна: 2618  |   actualno.com  |   АРТИСТ
Ако имаме локален и международен късмет, в Киноцентъра наесен ще кацнат Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Долф Лундгрен, Жан-Клод ван Дам, предаде АСН.

За десерт в ролята на Лошия - Джон Траволта. Продължението на суперекшъна "The Expendables: Непобедимите" ще бъде снимано в "Ню Бояна", която през 2011-а празнува пети рожден ден. Режисьор на зрелището е Саймън Уест, който режисира "Лара Крофт: Tomb Raider" и "Механикът".

Той поема топката от Силвестър Сталоун, който жонглираше пред и зад камерата за първата част на филма. След премиерата му през 2010-а Слай коментира: "Не знам дали втори път бих се подложил на подобно напрежение".

Продължението на суперекшъна "The Expendables: Непобедимите" ще бъде снимано в "Ню Бояна", която през 2011-а празнува пети рожден ден. Режисьор на зрелището е Саймън Уест, който режисира "Лара Крофт: Tomb Raider" и "Механикът".

Сега обаче неостаряващия чаровник е в тотална кондиция и готов за нови подвизи и слава. Той бил напълно категоричен пред аверите си, че в "Ню Бояна" има отлични условия за осъществяването на проекта.

През 2008-а Роки видя с очите си колко автентични и ефектни са улиците на Ню Йорк в Киноцентъра. Тогава той се разходи сред декорите, прегърна Дейвид Варод и му призна, че е доста впечатлен.

Сега остава парламентът да гласува закона за стимулите на филмовата индустрия, който веднъж мина през комисия, но спря и забуксува. Ако депутатите продължат да се правят на Хамлет, "Неудържимите" ще отлетят към Мексико и Тайланд, откъдето вече ги изкушават с изгодни оферти.

Любезността не е случайна - приходите от първия филм разби бокс офисите в цял свят. Ави Лернър, собственикът на "Ню имидж" и "Милениум", скоро ще бъде в София, за да разбере на живо дали родните политици имат желание България да се превърне в Холивуд на Балканите.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg