Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Спилбърг приключи снимките на „Уестсайдска история“

Спилбърг приключи снимките на „Уестсайдска история“
Cinefish.bg

Филми
Спилбърг приключи снимките на „Уестсайдска история“

03.10.2019, 08:33  |   Видяна: 605  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Знаем, че това ще е голямото му завръщане, при това с филм, който подготвя от няколко години. Стивън Спилбърг официално приключи снимките на своята дългоочаквана версия по класическия мюзикъл „Уестсайдска история“. Той публикува свое писмо, в което благодари на актьорите и целия екип.

Последният снимачен ден е бил на 28 септември в Бруклин. Спилбърг е голям почитател на мюзикъла на Ленард Бърнстейн, Стивън Зондхайм и Артър Лорентс, вдъхновен от шекспировата класика „Ромео и Жулиета“. Историята разказва за младите влюбени Тони (Ансел Елгорт) и Мария (дебютантката Рейчъл Зиглър), чийто страстен романс е обречен, заради враждата между две улични банди – Акулите и Ракетите.


Спилбърг приключи снимките на „Уестсайдска история“

20th Century Fox разпространиха няколко снимки зад кадър. На тях виждаме Спилбърг с актрисата Рита Морено, спечелила „Оскар“ за ролята на Анита в оригиналния филм, която този път е в ролята на Валентина, собственичка на ресторанчето, в което работи Тони. Виждаме още режисьора със своите звезди Елгорт, Зиглър, Ариана ДеБосе (Анита) и Дейвид Алверес (Бернардо). На друга снимка са всички актьори от бандата на Ракетите, явно след финалната битка.

Спилбърг приключи снимките на „Уестсайдска история“

„Това беше едно безпрецедентно приключение: щастливо, трогателно, една безкрайно изненадваща среща с историята и музиката на един от най-великите мюзикъли на всички времена. Моят талантлив и безкрайно отдаден актьорски състав и екип показа най-доброто, на което е способен и аз съм един безкрайно благодарен за това режисьор“, казва в писмото си Спилбърг.

Той допълва, че през последните четири години е изцяло посветен на своята „Уестсайдска история“ и няма как да изкаже безкрайната си благодарност за подкрепата на Зондхайм, както и на наследниците на Бърнстейн и Лорентс. И завършва с обещението, че филмът ще излезе по кината на 18 декември 2020 г.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg