Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Спектакълът от патриотичното турне на „Комиците” в Стара Загора – на 16 септември от 20:00 часа по bTV

Спектакълът от патриотичното турне на „Комиците” в Стара Загора – на 16 септември от 20:00 часа по bTV
Турнето на комедийното шоу „Комиците” в Стара Загора ще се излъчи bTV в неделя, 16 септември, от 20:00 часа.
Cinefish.bg

Тв новини
Спектакълът от патриотичното турне на „Комиците” в Стара Загора – на 16 септември от 20:00 часа по bTV

13.09.2012, 12:04  |   Видяна: 2281  |   синефиш.бг  |   ТВ

Грандиозния спектакъл от патриотичното турне на най-рейтинговото българско шоу „Комиците” в Стара Загора ще излъчи bTV в неделя, 16 септември, от 20:00 часа. Градът на липите беше поредната спирка от националната обиколка на любимите комедийни актьори, която се проведе през август.

Грандиозния спектакъл от патриотичното турне на най-рейтинговото българско шоу „Комиците” в Стара Загора ще излъчи bTV в неделя, 16 септември, от 20:00 часа. Турнето на Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Васил Драганов, Петко Петков-Шайбата и Ева Тепавичарова беше под надслов „Кръвта вода не става” и беше посветено на 100-годишнината от Балканската война.

Специален гост бе водещият на предаването „Нека говорят…” и автор на рубриката „Операция „Слава” – Росен Петров.
Зрителите ще видят едно изпълнено с емоции и патриотизъм шоу, което не само ще ги разсмее, а ще ги накара да се почувстват горди, че са българи. Освен смях, музика и добро настроение, то ще им поднесе и вълнението да си спомнят и почетат героите от миналото и да се забавляват с героите от настоящето.

Грандиозния спектакъл от патриотичното турне на най-рейтинговото българско шоу „Комиците” в Стара Загора ще излъчи bTV в неделя, 16 септември, от 20:00 часа. Още в самото начало аудиторията ще се потопи в патриотичната тематика по невиждан досега в България начин – огромен български трикольор, изработен от коприна, ще покрие цялата сцена. Те ще видят и уникални кадри от Балканската война.
Тази година в турнето на „Комиците” се включиха певицата Деси Добрева и световните шампиони по бийтбокс и пример за успели млади българи Скилър и Печенката. Заедно с Деси и актьорите, публиката ще изпее със сълзи на очи „Хубава си, моя горо” и ще развее българските знамена.

Патриотичното настроение ще бъде допълнително приповдигнато и от Руслан Мъйнов, който ще изпее право българско хоро с фолклорен ансамбъл „Нашенци” от Стара Загора. 

Грандиозния спектакъл от патриотичното турне на най-рейтинговото българско шоу „Комиците” в Стара Загора ще излъчи bTV в неделя, 16 септември, от 20:00 часа. На финала на шоуто зрителите ще станат свидетели и на едно изключително емоционално изпълнение – всички участници в спектакъла ще изпълнят заедно възрожденския химн на Чинтулов „Къде си, вярна ти любов народна?”.

В неделя, 16 септември, bTV и „Комиците” ще просълзят телевизионната аудитория и от смях с неповторими скечове с участието на някои от любимите герои от шоуто – Сашето и Ванката, Тазобедрев и Ахилесов, Любо Нейков в ролята на Бойко Борисов, Руслан Мъйнов, който се превъплъщава в ролята на водещия на телевизионната игра „Познай коя е тази дума” и др.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg